Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Hate hate hate - haters gonna hate


Tänään vituttaa. Tai oikeastaan nyt illasta. On sellainen SAATANANVITTUPERKELE -fiilis. Ehkä se on tää flunssa. Vaikka oon jutellut mukavia ihmisten kanssa niin. Vittu. Tää yskä menee vaan pahemmaks ja aiheuttaa osaltaan vitutusta. Hienoja suorituksia sen sijaan tänään on ne, et oon pessyt pyykkiä koneellisen, käynyt kaupassa ja IMUROINUT. Ette ehkä tajua miten iso juttu toi viimeinen on. Viimeks koskin imuriin syksyllä, ja se ei päättynyt hyvin imurin kannalta... Onneks toi uus imuri on vähän mukavampi käyttää, ja en oo nyt hetkeen saanut raivokohtauksia. Tosin jos just nyt pitäis alkaa imuroida niin imuri lentäis ikkunasta ulos :D Eli onneks siivosin jo aikaisemmin!

Kaupasta mukaan jäi liikaa herkkuja ja sekin vähän vituttaa - ja toisaalta ei. Tarvin suklaata, oli just sellain fiilis. Lisäks tein tänään kivoja päätöksiä! Isoja, mut kivoja. Vaikka mun puhelin välillä reistailee ni se toimii - en siis aio hankkia uutta. Ja luultavasti Eetu hommaa uuden puhelimen, joten voisin saada sen vanhan Galaxy S I:n. Lisäks peruin tatuointiaikani ja aion käydä varaamassa uuden vähän halvemmasta paikasta. Ja! Aion kesällä/syksyllä, kun silmälasien "kytky" loppuu, niin ostaa uudet, pyöreät (tjsp) lasit! Haaveilen niistä niiiiiiiin! En malttaisi odottaa, mutta ei ole kyllä vaihtoehtojakaan :D!

SELLANEN VITUN RASITTAVA OLO ON KYLLÄ NYT PÄÄLLÄ. En tajua. Tekis mieli vaan tappaa kaikki :D::D:D:D ♥ Ei oo kovin inspiroiva olo, piti vaan silti kirjottaa. Että voihan vitteroosa >:)

np: Mokoma - Ammu, hautaa ja vaikene

2 kommenttia :

  1. kannattaa tsekkaa favoptic.fi! sieltä saa prillejä 8--)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. katselinkin sieltä jo eilen, mutta mulla on onKelmana se että on HELEVETIN huono näkö. en uskalla tilata moniteholaseja tolleen vaan jostain... harmillista sinänsä. luotan siis edelleen synsamin tarjontaan kunhan sen aika koittaa :)!

      Poista