Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

torstai 14. maaliskuuta 2013

I said "give me hell", and they gave me hell

Se on jännä miten sen tuntee, tietää jossain sisällään jo ennen kuin se iskee tajuntaan. Se, paha olo, ahdistus ja masennus. Paniikki nousee jostain ja hengitän liian tiheästi, musiikin tahdissa. Se alkaa taas - huono jakso. Mä tiedän sen, mä tiedän sen. Mä oon odottanut sitä, mä tiesin että se on tulossa. 

Okei, voin olla väärässä, mutta tältä se on tuntunut ennenkin. Tältä se tuntuu aina. Rintaa puristaa musta synkkyys. Sisintä painaa, ajatukset muuttuvat hitaiksi ja salakavaliksi. Ja samalla maailma juoksee niin helvetin nopeaan, biitin tahdissa, tsum tsum tsum, ympärilläni - ja sisälläni - sykkii biitti, kuoleman tahti. Istuin autossa kun ne ajatukset taas nousivat pintaan - tahdon kuolla. Kevyesti, helposti, ilman käskyä - ilman lupaa. TAHDON KUOLLA. 

Ja se oikea maailma ympäriltäni katoaa.np: Shade Empire - Silver Fix

6 kommenttia :