Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

lauantai 2. maaliskuuta 2013

If you can't save it, leave it dying on the road

Tänään kaulassa Frida Kahlo ja suuntana isovanhempien koti tuossa vähän matkan päässä. Teki vain kovasti mieli lettuja eikä meillä ollut valmistusaineita, joten otin puhelimen kauniiseen käteen ja soitin mammalle että tekiskö se mulle lettuja! Tekihän se. Sinne siis. Pelattiin Rummikubia, olin paras, ja käytiin saunassa. Katottiin hetki telkkaa, juteltiin, oli mukaisaa.

Nyt illalla väsymys meinasi ottaa vallan ja tuoda mukanaan masentavan olon ja ahdistuksen. Hetken olin jo vaipua epätoivoon, mut sit ilmestyi piristäviä tekijöitä! Sivoska (anteeks, mun on henkilöiden erottuvuuden takia pakko käyttää tätä nimeä :D:D:D::D ja se on söpö!) lupas tulla 11. päivä taas tänne! Iida kertoi mun olevan melkein julkkis, sillä Iidan sisko (tietämättä että tunnetaan Iidan kanssa) oli linkittänyt mun blogin Iidalle ja kertonut sen olevan hyvä ja et Iidankin pitäis lukea sitä jne. Olin lievästi wtf; joku pitää mun blogista?! Haha, olen siis otettu, kiitoset :3 ♥ Ja 13. päivä Nooran pitäisi muistaakseni saapua Lahteen! Nomnom. Tajusin siis ettei tässä mitään hätää, ja hihittelin taas sairaaseen malliini.

Pitäkää kaiken lisäksi kaikki mulle peukkuja että saisin yhden rottahäkin mitä vähän niinko kyttään. Se ois tässä lähellä, isompi, ja sen nykyinen omistaja ois valmis vaihtamaan pienempään. Toivotaan että meidän Ferplast Furet XL kelpais... Eetu ei tietenkään ole kovin innostunut tästä "turhasta" rahanmenosta, sillä joutuisin vähän maksamaan väliä - paljoa en suostu koska tuo meidän häkkikin on mielestäni hyvässä kunnossa. Että elämme jännityksentäyteisiä aikoja!

Times are getting better? Kuten hoitajani sanoi; "Elina nyt vain nauti tästä jaksosta elämässäs".


np: MGMT - Siberian Breaks

2 kommenttia :

  1. tätä menoo hankin oman hammasharjan teidän vessanhyllylle XDDDD kun näin siellä ravaan XDDDDD

    VastaaPoista