Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

tiistai 19. maaliskuuta 2013

"Kylmä", tyttö sanoo

Mä hajoan. Lääkkeiden hankinta pilaa tän loppukuun rahatilanteen. Laskin että kolmen laskun ja pillereiden jälkeen käteen jää 2-3€. Eetun tili näyttää 20€. Munvikamunvikamunvika. Ruoka ei maistu, oksettaa suorastaan. Itkin aamulla, päivällä ja itken illalla. Itkettää, itken - oikeasti, pitkästä aikaa on niin paha olla et mä pystyn itkemään tätä epätoivoa.

Oon kamalan yksinäinen. Kyllä, ihmisiä ympärillä mut yksinäinen. Istun yksin olohuoneen sohvalla ja hoen puoliääneen "mä haluan kuolla". Kukaan ei kuule, ketään ei kiinnosta. Kaikilla on omat elämänsä, omat ongelmansa. Ja mä oon hokenut tuota niin kauan, niin useasti, ettei kukaan enää usko siihen. Tiedän että äitikin vain huokaisis ja käskis ottaa eri asenteen. Kukaan ei kuule, ketään ei kiinnosta.

Oon pukeutunut mustaan, mustaan kuin mun mieli. Mua palelee, mut joo, eihän se oo kiinnostavaa. Nukun taas liikaa, tai vaan makaan sängyssä tekemättä mitään, kunhan ei vain tarvi ajatella ja elää.

Tekee mieli skipata lääkkeet ja ottaa niitä vääriä liikaa, oi voi, ihan liikaa. Mut mä en voi, mun pitää olla vahva. Mulla ei oo oikeutta muuhun. Mun pitää syödä, vaikka oksettaa. Mun pitää hengittää, vaikka sattuu. Mun pitää hymyillä, vaik itkettää. Pärjätä, vaik tää maailma tappaa.


np: Redrama - Slow Down

6 kommenttia :

 1. Ounou, koeta pärjätä murmeli! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ny on taas jo parempi päivä, kettuperkele tätä aaltoilua ja kaikkea mut joo tota pärjäile sinäkin pupuliini! ♥

   Poista
 2. tiiän ton tunteen ja se on paska, mut tiiätkö mitä ? no en kyllä osaa sanoo mitää mahtipontista mut se on mahtavaa et sä pyrit olee vahva ja sä oot edellleen kaunis ja ihana. ja aina ei tarvi jaksaa mut kuha ny joskus nousee sängystä kaatuaksee siihe uudellee ni se riittäää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos näistä sanoista, nää piristi jotenkin :)))))!!

   Poista
 3. MUISTAN!!
  Kaivelin tossa yks päivä jotain mun laatikoita ja sieltä löyty sulta tullut kissapostikortti. Mietin et mitä sulle kuuluu.
  Joskus männä aikoina olin löytänytkin sun blogin, mut mulla tuli itelleni blogikatkos sillon ja lakkasin lukemasta kaikkea..

  Ihana kuulla susta :--)))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin löysin yks päivä mun puhelimen kätköistä sun numeron ja mietin mitä sulle kuuluu! :) Mukava kuulla sustakin!! :3

   Poista