Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

perjantai 8. maaliskuuta 2013

MIAWWWWWWWW


Muutaman hetken vanha tuo gif, mutta sopii tähän päivään :3 Varpaita palelee, mut ostin tänään Eetulle naistenpäivälahjaks kahvimyllyn!! Eetu on ihan fiiliksissä siitä. Oikeestaan lupasin sen sille jo eilen ihan läpällä, mut käytiin sit tänään hakemassa sellainen meidän perheeseen. Oon ollut ihan pirtee ja iloinen tänään, sellain MIAWWWWWWW -fiilis hihi :3 Pyykit pyörii viel hetken konees, Noora oli suloinen (tiedän, tykkäät tosta ilmaisusta!) ja sanoi mua elämänsä naiseks - NO SEKIN ON MUN ELÄMÄN NAINEN! ♥

Flunssa tosin vähän latistaa tunnelmia. Kurkku ja korvat on edelleen kipeitä, mut särkee vähän vähemmän kuin eilen ja paljon vähemmän kuin toissapäivänä. Yskä on mennyt pahemmaks, mut se kai tarkoittaa et se menee kohta ohi??

Pelottaa hieman kun on niin hyvä fiilis. Ens viikko on niin hyvin ohjelmoitu että mietin miten jaksan, vaikka kaikki on mukavia juttuja. On vaikea olla optimisti voinnin suhteen kun on nähnyt hyvän olon niin monesti osoittautuvan vain väliaikaiseksi "valheeksi". Ja kun haukkaan aina liian ison palan kakkua kerralla. Mööh. Mut hei, ihmeitä kai tapahtuu for real myös? :D Koskaan ei tiedä, sellaista elämä on :)

PS. Vihaan mun sukkia, ne pyörii jaloissa :D:D:D::D:D:DDD

np: Bastille - Pompeii 

1 kommentti :

  1. Kawaii? Kawaii ^^

    ps. noi "todista, ettet ole robotti" -jutut on ihan tyhmiä, kun noi kuvat on niin epäselviä >_<

    VastaaPoista