Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

Päästäinen

Edellisestä postauksesta tais jäädä kuva, etten mä aio laittaa tatuoijaa piirtämään kuvaa "puhtaaks"? Se on väärä kuva, sillä aion viedä valmiin LUONNOKSEN hänelle, jotta hän voi parannella ja piirtää sen valmiiksi. Ääsh, vaikea selittää :D Mut ei, kenenkään luonnos ei tule sellaisenaan mun ihoon :D:D:D::D:DD Oon vain maailman huonoin selittämään, joten olisi helpoin viedä "valmis" kuva ja selittää sen avulla.


No mut. Mua oksettaa. Tultiin vähän aikaa sitten isovanhemmiltani syömästä. Oon niin ähkyssä, niin ähkyssä. Siel oli kaiken lisäks kuuma ja kaikkee, meinasin kirjaimellisesti kuolla siihen oloon. Pyörin vain ympäriinsä ja yritin välillä istua mut eihän siitä tullut mitään. MIKSI OI MIKSI PITI SYÖDÄ NIIN SAATANASTI?? >:C Oksetan itseäni.

Otin muutaman (luultavasti epäonnistuvan) kuvan Dianalla taas. Mut jos nääkin menee pilalle tiedän ainakin että on PAKKO ostaa sitä ISO400:sta. Sitä aion ostaa muutenkin seuraavaks, ja ihan lomography.comin nettikaupasta kun sieltä saa niin paljon edullisemmin. Tyhmänä käytin rahaa ISO200:siin, ääsh. Pihiydestä saa maksaa.

Mut njoo, hyvää seksin ja hedelmällisyyden juhlan jatkoa kaikille! Pidetään ne ärsyttävät munavitsit silti masussa, eiks? :3 t. sain niistä tarpeekseni jo muutama vuosi sitten...

np: noradrenaline - Luna

4 kommenttia :

 1. mulla on ollut munaisa pääsiäinen hehehehe ruskeeta munaa!!!

  ja hei ymmärrän sun ähkysi koska sun mummusi ruuat oli aika hyviä! voin tulla toistekin sinne syömään joskus XDDDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi vittu :D::D:D:D:D:D

   joo! :D sielt ei meinaa hengissä selvitä mut ainakin kuolee vatsa täynnä :D::D:D::DD

   Poista
  2. ja eks vatsa täynnä tarkota et onnellisena? : DDD

   Poista