Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

lauantai 2. maaliskuuta 2013

Sain kamerani takaisin, jotenSiinä on creeperssini! ♥ Näyttääpä ne isoilta :D! Laitan kuvan missä mulla on ne jalassa niin... joskus :) Ne on ihanat, aaaa, pitäisi vain jaksaa käsitellä ne niin eivät menisi heti pilalle. Ja sama pitäis tehdä niille yksille toisille kengille jotka ostin tuossa talvella... Hups. Oon laiska menemään parvekkeelle kun siellä on lunta :(

Nyt on oikea maailmanparantaja/-pelastajafiilis! Haluan halata kaikkia ihania, pelastaa ne niiden mieliltä ja luvata niille loistava tulevaisuus. Viedä kaiken pahan pois kaikilta, helpottaa rakkaiden oloa, ottaa kaiken vaikka omaksi taakakseni! Olen huolissani niin monesta, niin moni on ajatuksissani. Se on totta että liian harvoin kerromme välittävämme, ja silloin kun kerromme niin suomalainen luontomme väittää meille että kertoja sanoo sen vain "huvikseen" tai "kun on pakko". Ja itsestämmekin tuntuu oudolta lausua sellaisia sanoja usein - tulee tunne että kulutamme sanat loppuun. Mutta eikös se mene ettei rakkaus käyttämällä kulu, vaan se vahvistuu? ;)

No että sitten tällainen öinen teksti (kirjoitin ensin puhelu... mitäköhän oon taas syöny :D)! Nyt taidan jatkaa aivotonta musiikinkuuntelua vielä hetken, sitten vois yrittää kömpiä nukkumaan.

" HÄN ON LASIA, HÄN ON LEHTIKULTAA;
JA SISÄLLÄÄN KASVAA PUU "
rakkaat, olette rakkaita :3

np: CMX - Valoruumis

4 kommenttia :

 1. Aaaa määki haluun creepersit! Ehkä vielä jonain päivänä. Tuli muuten hyvä fiilis tästä postauksestasi :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bubbleroomin creeperssit on yllättävän halpoja, vaikka nekin on kyllä yli 50€. Saisivat maksaa kympin, varsinkin kun tuollakin on vaikka kuin ja monta ihanaa väria ja mallia ;________; :D:D::D:D:D

   Ja kiva jos tuli hyvä fiilis hihi :3

   Poista
 2. ehkä kaikki ei luota niihin sanoihin, et joskus haluaisi nähdä sen välittämisen jotenkin tulevan ilmi. varsinkin se "olet ajatuksissani" on joku hyödyttömin sanonta ikinä. ehkä noissa sanoissa on sekin vika, että ne sanotaan yleensä JUST silloin, kun on paha olla (joku vaikka kirjoittaa tällaisen blogitekstin) eikä esim. randomisti tulla sanomaan, että "hei, tiedäthän, että välitän susta". se noissa sanoissa kai on vikana, ne ei koskaan kuulosta vilpittömiltä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "se noissa sanoissa kai on vikana, ne ei koskaan kuulosta vilpittömiltä."

   niinpä. and that's a very sad thing.

   Poista