Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

lauantai 30. maaliskuuta 2013

Tatuointihaaveita

Haaveilen taas siitä mun jonain päivänä tulevasti chestpiecestä. Oon ihan intopiukeena, vaikka Eetu onkin naama norsunvitulla ko se ei arvosta mun tatuointi-intoa. Nyt voisin vähän kaivata jonkun kuvaamataitotaitoja omaavan ihanaisen apuja, sillä mulla ei riitä ko. kyvyt tekemään loppuun mun suunnitelmaa :3


Eli tässä on tänhetkinen fonttisuunnitelma. En tiedä onnistuuko tuonkaan tekeminen, mutten haluaisi ihan samaa fonttia kuin mikä kädestä löytyy. Nyt voisin taas järjestää pienen mahdollisuuden teille auttaa mua ongelmissani! Eli auta mua tän kyseisen kuvan pohjalta tai luo kokonaan oma suunnitelma. Perusidea pitää pysyä kuitenkin samana, eli tekstiä ei luonnollisestikaan saa muuttaa. Haaveilen vähän että tuohon voisi saada sopimaan 10-sivuisen nopan(?), josta näkyisi numerot 2,1 ja 9. Ei ole siis tietenkään oikeasti mahdollista että kyseiset numerot näkyisivät yhtä aikaa, mutta ei sillä väliä? :D Kunhan noppa olisi muuten aidon näköinen. Sitten tasapainoksi jotain muuta vielä...??

Sun pitää olla siis valmis lahjoittamaan tekeleesi jonkun muun käytettäväksi ja mahdollisesti muokattavaksi. Mut jos joltain löytyy turhaa aikaa ja/tai intoa auttaa niin olisin hyyyyyyyyyvin onnellinen :33! Multa saa tuon kuvan vähän isompana jos tarvitsee, että on sitten helpompi piirrellä tai jotain. En taaskaan lupaa että rakastun yhtään kenenkään mahdolliseen taideteokseen, mutta kuka tietää jos saan ideoita tai parannusehdotuksia omaan visiooni! Kiitän siis jo nyt tasapuolisesti kaikkia jotka vaivautuvat edes heittämään tähän kommentilla jotain vinkkejä! ♥ Kiitos!

Mut saa edelleen kiinni seuraavasta sähköpostiosoitteesta:
(anteeksi jos vastaan hitaasti, unohdan aina tarkistella s-postia...!)

chaosengineinside@hotmail.com

np: Neurotech - The Sky Is Always Open

2 kommenttia :

  1. eiks mieluummin kannattaisi antaa ihonsa alustaksi sellaiselle tatuoijalle, joka osais toteuttaa sun suunnitelman?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kyllä. siis. haluaisin vain viedä valmiimman suunnitelman hänelle. hän sitten saisi muokata sen lopulliseen asuun, if you get my point. :)

      Poista