Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

torstai 4. huhtikuuta 2013

If I am an extra in the film of my own life, then who the hell is the director

En ole jaksanut kirjoittaa. En ole jaksanut tehdä itseasiassa juuri mitään, vaikka olen muka koko ajan menossa. En ole saanut aikaiseksi edes laittaa niitä koruja tuonne blogikirppikseen. Olen siirtänyt tekemisiä sillä tekosyyllä että "olen kiireinen". Ahdistaa pysähtyä, vaikka tavallaan olen jo pysähdyksissä, ollut koko ajan, tekemättä mitään. Mutta jos ymmärrätte; en tahdo pysähtyä ja kohdata maailmaa sellaisena kuin se on. En tiskejä, pyykkejä, rottien häkin pesua, laskuja, läskejä, ahdistusta.

Ja samalla kaipaan takaisin menneeseen. Siihen helppouteen. Kun "ei tarvinut" tehdä mitään. Kun sai vain olla ja pyöriä oloissaan. On vaikea päästää irti jostain mikä on ollut osa sua monia vuosia, jos tiedätte tunteen. Menneessä on paljon pahaa, ihan helvetin paljon pahaa, mut mua on aina kiehtonut se paha ja se paska. Katson arpiani ja toivon voivani viiltää taas, vaikka nykyään senttejä syvät avohaavat aiheuttavat minussa kuvotusta. Ja silti kaipaan, toivon voivani joskus taas vajota siihen kaikkeen. Etsiydyn edelleen niille sivustoille, niihin kuviin ja tunnen sen pelonsekaisen, oksetuksen takaa nousevan halun. Kai se on tässäkin, kuin kaikissa riippuvuuksissa, ettei siitä pääse koskaan täysin eroon. Että se halu asuu sussa ikuisesti, koska sä tiedät millaista se on parhaimmillaan. Ja riippuvuus ei tunne varjopuoliaan.

Luen muutaman psykoottisena kirjoitetun tekstinpätkän ja ahdistus kasvaa. Silloin, sairaampana kuin koskaan, sanat putoilivat oikeille paikoille helposti, olin maanisen taitava kirjoittaja kun niin tahdoin. Ymmärrän taas paremmin, miksi syön mielialantasaajia masennus- ja ahdistuslääkkeiden sekä neuroleptien lisäksi.


Ja jälleen kerran tekee mieli niellä kaikki mahdollinen valkoinen ja pyöreä, vaaleanpunainen ja soikea, mikä vain, ja kadota. Ilman syytä, tuosta noin vain. Onneksi huomenna on lääkäri.

np: Placebo - Broken Promise

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti