Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

maanantai 15. huhtikuuta 2013

Oh god I'm gonna die alone

Ulkona sataa ja mun sisällä sataa myös. Mun tekee mieli viiltää, se yks pieni viilto aiheutti sen. Tai mulle se oli pieni. Tai se jäi pieneksi kun Eetu löys mut. Mä mietin tänään sängyssä että oisin mennyt varmaan luuhun asti, jos mua ei oltais estetty. Puolentoista vuoden himot ois purkautuneet. Nyt ne vain huutaa mun pään sisällä. Viillä, viillä, viillä, viillä! Kovaa ja korkeelta.

Oon surullinen ja väsynyt. En jaksa. Oon miettinyt taas eläkettä ja se tuntuu hyvältä. Se taitaa vain olla liian kaukainen lääkärin mielestä. En aio soittaa sen kuntoutuskurssin perään, ei musta ole siihen. Ei vielä, ehkä ei koskaan. Oon väsynyt voimaan hyvin. Kuulostaa ehkä oudolta, mut sitä mä oon. Väsynyt hymyilemään, olemaan, voimaan, tekemään, jaksamaan. Väsynyt. Mä tunnen ahdistuksen fyysisen olemuksen jossain oikealla mun selän takana. Se irvistäis mulle jos kääntyisin. En uskalla kääntyä.

En kestä tätä olojen vaihtelua. Enkä jaksa ainaista hyvää oloa, se kuluttaa. Sairasta, mutta koen että hyvä olo kuluttaa enemmän kuin huono? Tai onhan se tavallaan loogistakin. Mutta. Haluaisin vain vajota, upota, kadota. Vaikka tänään onkin vähän parempi päivä, silti. 


Rotat kävivät tänään eläinlääkärillä. Saivat antibioottikuurin kaikki. Ah sitä sirkusta kun yrität tunkea ruiskua pieneen suuhun, joka hyppii ja pomppii ja vaihtaa paikkaa jatkuvasti. Puolet meni kai leualle, mut toivottavasti ees osa nieltiin. Viikko ainakin tätä sirkusta. Pasille, jolla oli pahimmat oireet, niin kymmenen päivää. Tarvittais kolmannet kädet. Tai viidennet. Hehs.

Söin maustettuja katkarapuja ja leipää. Normaalisti rakastan sitä, mutta nyt se maistui vain pahalle. Maailma on niin väärin ja sekaisin. Kaikin puolin. Aina.

np: Marina & The Diamonds - Fear and Loathing

2 kommenttia :