Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

perjantai 19. huhtikuuta 2013

Skaalat

Tänään mä oon voinut hyvin ja huonosti ja en ollenkaan. Oon ostanut veljelle siisteimmän synttärikortin sitten viime vuoden (...) ja itselleni vikoilla kolikoilla harmaan maxihameen Ginan alesta. Oon nähnyt äitiä ja käynyt porukoilla ja syönyt valkosipulijuustopatonkia. Oon halannut veljeä, paijannut koiraa, nukkunut liian pitkät päiväunet, sillä en nukkunut viime yönä juurikaan vaan valvoin ja luin ja valvoin.

Mut oon myös yhtäkkisesti havahtunut haaveilevani lähestyvästä junasta ja sen valoista. Siitä kuinka kaikki loppuu valkoiseen valoon, aivan yhtäkkiä, noin vain. Oon puhunut toimintakeskuksella itsetuhoisuudesta hieman, ja hieman muustakin. Oon ollut ahdistunut, oon pelännyt.

Ja sit on ne hetket kun ei oo tuntunut miltään. Kun on vain tehnyt asioita kun on pakko. Oon antanut rotille antibioottia, jolle mun kädet haisee edelleen, jännä banaaninen lääkehaju. Oon hajottanut yhden mun lempipaidoista; se vain kului puhki ja sai mut surulliseksi.

Laaja tunneskaala läpikäyty tänään taas. Menty äärimmäisyyksistä ei-mihinkään. Kohta mä kai syön lisää tuota patonkia, harkitsen sänkyyn painumista ja hetken lukemista, teen ensin lisää mehua. Tänään selviän luultavasti hengissä.


np: Skin - You've Made Your Bed

2 kommenttia :

  1. Oon Nooran kanssa aivan sanaa mieltä! Sinä jos kuka selviät upea nainen! :) <3 xx

    VastaaPoista