Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

perjantai 12. huhtikuuta 2013

Yksin?

Mystistä, mystistä. Mun elämässä ei muka tapahdu mitään vaikka oon tehnyt kaikenlaista. Tänään kävin hoitajan luona. Juteltiin Kiipulan kuntoutuskurssista ja siitä ettei mun välttämättä kannata sinne hakea ollenkaan, sillä onhan kuus tuntia työtä/tekemistä putkeen mulle ihan mahdoton saavutus vielä toistaiseksi. Taidan siis jättää hakematta. Ottaa päähän, mut turha mun on itseäni ajaa ylisuorittamiseen taas. Mun pitää harjotella tietämään koska ja missä menee mun rajat.

Rotilla on oikeasti hätä. Emmi ystävällisenä neuvoi meidät lahtelaiselle rottaharrastajalle, jonka luona mennään käymään sunnuntaina. Varmistaa että ne ovat oikeasti sairaita, vaikka ei siitä taida enää olla epäilystäkään. Pelottaa että ollaan liian myöhässä jos maanantaina vasta soitan... Ahdistaa, painaa rintaa. Ne on mun mussukat, en halua menettää niitä vielä. Pasikin oikein haukkoi henkeä tänään, ei todellakaan hyvä ja onneksi Eetu kuuli sen koska sillä oli vaikeuksia uskoa että se on totta.

Syön, ahmin suorastaan. Kinkkua paketillinen, herkkuja, lisää herkkuja. Oksettaa. Toivottavasti en nyt korvaa shoppailua syömisellä, mulla ei oo varaa näillä läskeillä. Tosin shoppasin tänäänkin, vähän. Olen pettynyt, mut toisaalta kuukauden ekat shoppailut. Ja toivottavasti vikat. Glitteristä 16,90€ kaulakoru, josta sain 10€ alennusta. Suomalaisesta Waltarin Suuri Illusioni 9,95€. Ei olisi pitänyt, mutta perkele ei sitä enää kannata itkeä?

Väsyttää ja ei väsytä. Eilen valvoin aamukuuteen, tai siis tänään. Sit nukuin hetken, heräsin, lähdin liikkeelle. Kävin hoitajan luona, vein blogikirppikseltä ostettuja tavaroita postiin, tulin kotiin, nukuin, tein ruokaa, istuin koneella, kävin kaupassa, nyt istun koneella. Jaksoin mä ehkä tunnin pelata Civ V:sta, mut sit innostus lopahti.

Flower in the mist

Että semmonen hyvin tylsä päivä. Kastuin vesisateessa eikä haitannu. Juon Pepsiä ja biletän. Yksin.


np: Haloo Helsinki - Carpe Diem

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti