Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

keskiviikko 8. toukokuuta 2013

Annetaan sen virrata lävitsemme niin kuin vesi Imatrankoskessa kuohuva


Tarkkasilmäisimmät huomaa uuden lävistyskorun tsihi.

Tänään on ollut ihan jees päivä. Oon käynyt Eetun kanssa sen HN:ssä, sit kaupassa, sit Sillassa juttelemassa. Sit vähän shoppaamassa, sit tullut kotiin syömään namnam -ruokaa, sit käynyt vielä Eetun kanssa Kelassa ajalla. Eli on tapahtunut paljon, oon hoitanut monta asiaa. Aamulla ahdisti kohtalaisesti, mut se on lieventynyt siedettäväksi tässä päivän aikana. Mua on sanottu vaimoks, ja Eetukin jotenkin meni että "luultavasti". ♥ Mä oon aloittanut lukemaan David Mitchellin Pilvikartastoa. Mä oon hymyilly, ja nauranu tyhmille asioille, vaikka oon myös toisaalta puhunut kuolemastani - itsemurhastani. Koska se ihminen Sillassa oli vieras, en osannut/uskaltanut kertoa kovin todenmukaisesti, mut sain mä sen huolestumaan. Lupasin yrittää iltaisin sen sijaan, että pelastaudun itsemurhahaaveisiin niin yrittää ajatella jotain mukavaa tulevaisuuden tapahtumaa. Päättää elää siihen asti, ja sopia itseni kanssa että sen jälkeen saan harkita uudestaan.

Ensimmäiseksi tähtään lauantaihin ja siihen että Hanski tulee kotiin. Sitten äitienpäivään ja siihen että saan antaa äidille sen lahjan. Sitten serkun ylppäreihin, koska haluan nähdä sen valmistuvan ja antaa sillekin sen lahjan! Sen jälkeen puuttuu seuraava kiintopiste, mut se toivottavasti ilmestyy näkyviin ajan kuluessa? Tänään mä haluan selvitä - ainakin noihin hetkiin vielä. Vielä hetken, ainakin.

Pitäishän mun ajatella mun suurempiakin toiveita: päästä naimisiin, saada lapsi(a), päästä töihin tai sitten "virallisesti" eläkkeelle. Mut mä tarvin pieniä, konkreettisempia, nopeasti ja varmasti saavutettavissa olevia asioita. Ei mua lohduta se, että EHKÄ, JOSKUS tulevaisuudessa tapahtuu jotain mukavaa. Ei todellakaan.

Mut joo! Haluan esitellä loppuun viel kengät, jotka ostin tänään :3 Mun entiset kesäpopot tosiaan lemuaa niin pahalle, ettei niitä kehtaa enää käyttää. Joten ostin sitten ihan H&M -laatumonot... Kahdet sellaiset. Mut mulla olikin tärkeimpänä kriteerinä hinta, ja koska en kännissä kahlaa missään ojanpohjissa niin uskon että nuo tämän yhden kesän kestävät. Ja hei, 25€ kaksista kengistä??!


Ballerinat (ja kärsivä vasen pikkuvarvas? :D) 14,95€ H&M


Mun unicorn(joo se on niiden lempinimi)-tennarit 9,95€ H&M

Pelottaa vähän minkälaista vastausta Kelalta tulee. Jatkuuko mun kuntoutustuki, saadaanko millaista (eläkkeensaajan) asumistukea. Miten Eetun saikkurahat. Ja mitä ja kuinka paljon meiltä peritään takaisin kun Eetu  on saanut sekä saikkurahaa että opintorahaa (vai mitä se onkin). Jänskättää äääääää. Mut onneks Emmalle sekä Juholle on lahjat, viel ko kortit ostaa niille. Eetulle ei tarvikaan ostaa uutta pukua, mulla on juhlavaatteet myös. Kaikki on valmis, yo-juhlat - beware! Rahaa ei oo paljoo, mut kai me selvitään. Loppukuusta jos vielä uuden ripsarin sais ostettua kun vanhat haiskahtavat jo hieman... vanhoille (you wanted to know :3)

Mut joo, jos lopetan höpäjämisen nyt! Tällaisia päiviä sais olla enemmän, kun on koko ajan menossa, muttei oo liian rankkaa tekemistä. Mut toisaalta tiedän, et jos näitä "helppojakin" menopäiviä ois joka päivä niin en jaksais vaan väsyisin. MUTTA perkeles, mun piti jo lopettaa :D:D:D Sen teen, mukavaa iltaa kaikille, puspus ♥

np: Pariisin Kevät - Riviera

2 kommenttia :

 1. Pienet askeleet on niitä tärkeimpiä, päivä kerrallaan. Eihän sitä voi asettaa tavoitteita monien vuosien päähän asioihin, jotka ei välttämättä edes tapahdu. En minäkään osais ajatella niiden antavan toivoa.

  Ja tuli mieleen joskus, kun kommentoin sitä yksinäisyyttä, että löysin tällaisen sivuston myös: http://koti.mbnet.fi/~raijae/kirjeenvaihto/kirjeet.html :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, noinhan se menee :)))))

   Ok, täytyy tsekata! ;O

   Poista