Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

tiistai 28. toukokuuta 2013

I'm just waiting for the future to swallow me whole

Oon avannut tän ikkunan monesti tänään. Oon aloittanut kirjoittamaan, ja sit lopettanut - pyyhkinyt kaiken pois. Musta tuntuu ettei mulla oo kenellekään mitään sanottavaa. En oo jaksanut oikein puhua kellekään aikoihin kunnolla. Ja silti kaipaan juttuseuraa kipeästi, hmm. Toivon todella, et kesällä pääsisin näkemään ihmisiä ihan face to face, mut. Raha on iso, iso ongelma. Sen takia mä oon ahdistunut jatkuvalla syötöllä, se ahdistus kaivertaa ja kaihertaa ja syö mun rintakehän sisällä, mässäilee oikein. No, Vilma on kai tulossa käymään Lahessa jossain vaiheessa ainakin. Toivottavasti.

Vituttaa tää kaikki. Vituttaa elämä. Elämän lopettaminen tuntuu ihan hyvältä idealta edelleen, en kiellä sitä. Odotan kauhulla lauantaita, kun on Eetun veljen ja mun serkun ylppärit, joissa molemmissa pitäis käydä. Mukava juhlapäivä varmasti silleen tulossa, mut miten jaksan hälinää, vieraita ihmisiä, korkokenkiä, tuijotuksia mun käsivarressa? Kaipaan lepoa, mut on pakko vaan jaksaa. Rahakuviot ei oo selvillä, ollaan ihan peeaa ja mun on pakkopakkopakko pitää kulissiä yllä. Oon menossa, oon muka vahva. Vaikka haluisin vaan kaatua maahan ja itkeä.


np: From First to Last - Tick Tock Tomorrow

1 kommentti :

  1. heheiii, ymmärrän ton rahapolitiikka-ahistuksen mut jos se jotenki tässä joskus ratkeaa ja päätät sijoittaa junamatkaan helsinkiin niin ilmottele ja mennää lehvaaaaaan !

    tosin käyn mäkin lahessa aina joskus, vois sillonki nähä nyt ku kesällä on vähä paremmin aikaa viipyä sielä :))

    VastaaPoista