Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

tiistai 7. toukokuuta 2013

Kuka puhaltaa nyt?

Päätä särkee. On kuuma. Mä vedin netin BDI(21)-testistä 35 pistettä. Mä tärisen, ahdistus on sietämätöntä. Mä selaan ennen nukkumaanmenoa nykyisin aina itsemurhasta kertovia sivustoja sängyssä puhelimella. En varsinaisesti suunnittele, mut mikään muu ei enää lohduta kuin ne. Mä vaikutan ulospäin (kai?) ihan normaalilta, mut mä hajoon, tai paremmin, mä oon jo hajalla. Mä oon niin rikki etten usko että mua enää saatais korjattua.

Tää ahdistus on niin jäätävää etten kykene ajattelemaan selvästi. Tein BAIn (eli Beckin ahdistuskyselyn) ja sain 50 pistettä. Yritän järjellistää näitä testejä tekemällä, et tää on vaan ohimenevää, osa mun sairautta, mutten taida onnistua. Mä haluan vain helpottaa tätä jotenkin, mä en kestä, MÄ EN KESTÄ, enää.

- -

Tässä etsiessäni Opamoxeja sainkin sitten pienimuotoisen paniikkikohtauksen kun niitä ei heti löytynyt ja kaikki alkoi pyöriä, hurr-urrr-urrrrr. Maailma on perkeleestä. Mä en jaksais enää. Tai no, kai se on jo selvää. Huomenna pitäisi jaksaa taas, ehkä mä otan kaks Tenoxia ja meen nukkumaan. Ei vittu tää teksti on sekava ja paska. Mut tietäkää, et mä oon niin väsynyt tähän menoon, tähän elämään. Tähän masennukseen ja ahdistukseen. Niin väsynyt, loppu.


np: Sanni - Prinsessoja ja astronautteja

2 kommenttia :

 1. Tässä sun blogissa on aina niin ihania kuvia, laitoitpa tänne sitten itseottamiasi tai näitä tumblr-kuvia.

  Pelkään, vaikkei tunneta, että jonakin päivänä tekisit itsellesi jotain lopullista. Osaan samaistua tuohon ahdistukseen, epätoivoon ja uupumukseen mistä kirjoitat. Tätä blogia kun lukee, tuntee että ei ole niin yksin näiden olojen kanssa. Mutta samalla tulen surulliseksi sun puolesta, koska en haluaisi että kukaan joutuu kärsimään tällaisesta.

  Toivottavasti sun olo helpottuu, ihan varmasti se vielä helpottuu, älä luovuta. Ootko ajatellut jos menisit osastolle lepäämään?

  Voimia ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, kiitos *blush* :3

   No, tilastojen valossa on aika todennäköistä että mä joskus teen jotain lopullista itselleni. Samoin sen valossa, mitä nyt itteäni ja impulsiivisuuttani tunnen. Mut sitä ei tiedä, se voi olla vasta 10 vuoden päästäkin - tai neverrrr.
   Mut hyvä vaan jos tulee sellain ... öh... helpottunut? olo tavallaan tätä lukiessaan ettei oo yksin.

   Ja joo, tänään taas pikkasen parempi. Osastoa mietitty joka tapaamisella missä nyt oon käynytkin tässä lähiaikoina. En halua mennä, koska en pääse kuin vastaanotto-osastolle ja siel pelkään enemmän kuin lepään.

   Kiitos voimista, myös ♥

   Poista