Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

lauantai 4. toukokuuta 2013

Kun mä suljen mun silmät ei oo mitään pahaa

Ailahtelen. En mennytkään tänään sinne tatuointisedän vastaanotolle. No, koska ailahtelen. Ei vaan tehnyt enää niin mieli. Tää on rasittavaa. Sen sijaan hain apteekista Venlafaxinea lisää, kävin toisessa lävistysliikkeessä vaihtamassa tuon satan666 septumkorun toiseen (meni 15min että se saatiin paikalleen, oli se aika tiukka ja jäykkää matskua :D) ja hankin äidille äitienpäivälahjan ja -kortin. Täytyy vielä harkita sitä tatuointia oikeasti. Siis että miten se vaikuttaa rahatilanteeseen. Ja kun. Niin. Yritän olla tekemättä impulsiivisia tekoja - varsinkin tällaisissa asioissa, jotka koskevat mun loppuelämää.

Eilen meni tosiaan hieman lujaa. Tänään on mennyt hieman hiljempaa. Tää on kai jonkinasteista hypomaniaa?? Tai sit muuten vaan sekoilen. Nää on pelottavia nää mun mielialanheilahdukset. Kun en voi ennakooooidaaaa. :C No, nyt killuu kuitenkin metallinväristä rautaa naamassa, on jotenkin raikkaampi fiilis kun ei enää mustaa. Eilisen valvomisen jälkeen väsyttää, vaikka taisin mä jonkun kuusi tuntia nukkuakin? Niin, menin vasta joskus viiden jälkeen nukkumaan. Ja nyt en tiedä taas höpötänkö yhtään mitään järjellistä. Plöääh.


Saattaa olla että ailahdan vielä sen verran, että jos tosiaan siirrän sitä tatuointia... Niin tuhlaan parikymppiä ja ostan etsystä ne ihanaiset korut. LYÖKÄÄ MUA OI SUURET... jotkut. Joihin en usko. Ni. Mut nyt vois pakkaa äitienpäivälahjan ja ehkä noita ylppärilahjojakin kun ei eilen sittenkään inspannut. Joo. Anteeksi turha löpinä!! :D

np: Shade Empire - Malicious Winds

6 kommenttia :

 1. minkälaiset korut etsystä??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tilasin tosiaan ne... tosin vain toiset. sellaiset korvikset hihi, näytän sitten kun ne saapuvat ;D;D;D

   Poista
 2. Ooooi oot ihanan kaunis tossa kuvassa ;______;♥

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. oi, kiitoksia :3 tykkään kyllä itsekin, mutta huono näkö = vahvat silmälasit = ne pienentää silmiä ihan sikana ja siks inhoon laseja vaikka muuten niitä rakastankin olipa selitys haha :))))

   Poista