Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

tiistai 14. toukokuuta 2013

Niin olen minä niin kuin sinäkin

Just nyt ahdistaa. En tiedä miksi. Se vain kumpuaa jostain, ehkä osaksi väsymyksestä, muttei kokonaan. Kävin tänään juttelemassa pitkästä aikaa omalla sairaanhoitajallani, ja hän kertoi, että minua ollaan siirtämässä toiseen hoitoyksikköön - tämä nykyinen kun on vain määräaikainen "sijoituspaikka", varhaiskuntouttava jne. Siirtyisin siis "ihan oikealle" aikuispsykiatrian poliklinikalle. Plussia kuulemma on, ettei siellä samalla tavalla hoputeta kuntoutumaan, vaan annetaan aikaa sairastaa. Miinuksina se, että tapaamiset ovat harvemmin (kolmen, neljän viikon välein), ja mä tarvitsen omasta mielestäni ainakin vielä viikottaisen kontaktin johonkin ammattiauttajaan, koska oon vaan niin epävakaa. Pelottavaa. Ja kaikista kamalintahan on jättää mun omahoitaja, joka on muodostunut mulle tosi tärkeäksi näiden vuosien aikana (lisäksi pelkään joutuvani yhdelle tietylle hoitajalle, joka on tuolla "toisella puolella" töissä - täytyy muistaa sanoa etten tule hänen kanssaan toimeen ja en halua hänen asiakkaakseen). Onneksi tätä muutosta kaavaillaan vasta aikaisintaan alkavaksi  kesän jälkeen, ehkäpä jopa vasta vuodenvaihteessa.

Lisäks ollaan yritetty saada Hanski kotiutumaan uuteen laumaansa. Kaikki muut paitsi Simo ottavat sen ihan hyvin mukaan. Nytkin ne tuolla isossa häkissä söivät kilpaa - paitsi Simo, joka piti Hanskin turvallisuuden vuoksi siirtää eri häkkiin kun emme ole valvomassa tilannetta. Ärsyttävää. Eilen Simo oikein sähisi ja heilutti häntäänsä Hanskille, vaikka tämä oli häkin ulkopuolella. Lisäksi Simo on ollut vihamielinen myös Tanelia kohtaan. Pelottaa siinä määrin, että ollaan jo mietitty mitä tehdään, jos Simo ei hyväksy Hanskia laumaan. Ei ole poissuljettua, että Simo olisi jollain tavalla sairas. :/ Mutta onneksi muut tulevat hyvin toimeen uuden pienen kanssa.

Väsyttääkin. Oon ärsyyntynyt. Kuuma. Ahdistaa. Vittu. Pakko mennä nukkumaan ihan just - jos pystyn. Rahat on ihan lopussa ja pitäisi elää vielä viikko näillä rahoilla. Silti aion mennä torstaina lukiokavereiden kanssa syömään - näen niin harvoin kavereita livenä että tekee ihan hyvää.

Eilen posti toi jotain jännää: ne etsy.comista tilaamani korvikset! Tykkään niistä hurjasti. Ja joo, hankin ne täysin ulkonäkösyistä, en edelleenkään kannata juurikaan minkäänlaista uskonnollisuutta :) Yritin ottaa kuvaa niistä, mut kädet täris niin että jokainen kuva tärähti. Perkele. Tää oli onnistunein otos:Noihin(kaan) ei olis ollut varaa, mut. Mitä sitä enää itkemään. Sain noiden kylkiäisenä sellaiset minimaalisen pienet hopeanväriset norsukorvikset myös :)

Mulla oli vielä jotain asiaa, mutten muista enää mitä. Ehkä on paras, että mä lähden tosiaan sinne nukkumaan. Huomenna ns. vapaapäivä, kun ei ole mitään ohjelmaa. Pitäisi kuitenkin siivoilla ja noin, sillä Eetun pikkusisko tulee viikonloppuna yöksi kylään. Mut joo. Niin. Hyvät yöt!

np: Mokoma - Nujerra ihminen

2 kommenttia :

  1. OOH IHANAT KILLUTTIMET! buddhalaisuus on jees :D
    ja voi simppaa :ccc toivottavasti pojat pääsis sopuun! ja hei sinä tutki aikataulujasi ensiviikon osalta!

    VastaaPoista
  2. http://naurunappula.com/439035/happless.jpg

    VastaaPoista