Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

lauantai 4. toukokuuta 2013

Omega arcane ja muita tarinoita


Tänään on ollut jännä päivä. Oon voinut hyvin. Heräsin pirteenä jo kahdeltatoista ihan itsekseen kamalan illan/yön jälkeen. Viime yönä tosiaan oli lähellä etten lähtenyt vikalla bussilla juosten karkuun kaupunkiin ja ekan ohimenevän junan alle. Se oli. HYVIN. Lähellä. Mielikuvat pommittivat mun päätä, ne huusivat ja raivosivat, raivasivat tietään mun alitajunnasta tajuntaan ja pakottavasti halusivat ohjata mua päättämään päiväni. Mut sain raahattua Eetun viereen nukkumaan, ja tarpeeksi pyörittyäni lopulta rauhoituin ja nukahdin.

Pakotin Eetun sit tänään heti herättyämme lähtemään mun mukaan ostamaan Eetun veljelle ja mun serkulle ylppärilahjat. Saatiin ne ostettua, ja löydettiin samalla myös kohtuuhintainen lahja Eetun pikkusiskolle, jolla on meidän hämärien muistikuvien mukaan tässä kuussa synttärit. Löydettiin myös itsellemme toinen pastakauha eurolla, käytiin kaupassa ja... löydettiin sieltä ruokaa. Syötiin hyvin, ja tehtiin jo huomista varten makaroonilaatikko. Oon naureskellut muutaman hauskan ihmisen kanssa (netissäpä tietenkin, mut who gare's). Varmistui, että (kuten jo edellisessä merkinnässä kirjoitin) meille tulee 11.5. perheenlisäystä Hanski-rottavauvan verran. Hän on husky väritykseltään, oioi! ♥

Tilasin parit plugit Crazy Factorylta kun tehtiin parin kaverin kanssa yhteistilaus yay! Säästettiin postikulut :3 Mietin pitkään, tilaanko etsy.comista pari ihanaa korua, mut totesin että nyt on aina mennä ja varata se (harjoitus)tatuointiaika, jos tosiaan saan ton mun pienen kuvan 50€:lla. Tän tarkoitus helpottaa tatuointikuumeen lisäksi mun ikävää Annua kohtaan. Käytiin me äidin ja isän kanssa eilen hautausmaalla muistolehdossa taas, muttei ollut kameraa mukana. Vietiin kynttilä hirveässä tuulessa. Niin.

Joo, tatuointi on myös jotain mitä odottaa, samoin kuin Hanski. Ne pitää mua elossa. Siks yritän etten ota tatuointiaikaa tyyliin samalle päivälle jos vain mahdollista - että vaikka parin viikon päähän tai miten nyt niitä sattuu olemaan (jos on enää, toivottavasti on!). Käyn nostamassa rahat ja laitan syrjään, tai maksan samantien jos se onnistuu. Mut mä tarvin tällasia. Mua piristäviä asioita, mitä muut ei ehkä ymmärrä. Mut eihän mun pitäiskään elää muiden toiveitten mukaan, teen sitä nytkin liikaa. Itelleenhän tääl pitäis olla elämässä, ko ei kukaan muu sun elämää elä. Joo, menipä "syvälliseks"... -_____-''

Mut tosiaan, koko päivä on menny jossain suht euforisessa tilassa (paitsi ko tultiin kaupoilta olin ihan loppu ko en ollu saanu kunnon aamupalaakaan ees). Nyt odotan koska laskut iskee kunnolla. Euforialaskut siis. Koska mulla tulee AINA masennuspasennus sen jälkeen. Havaitsen jo merkkejä. Naamataulu alkaa vituttaa. Läskit alkaa ahdistaa. Kaipaan mennyttä, kauniimpia kasvoja ja vartaloa jota kehtas näyttää julkisesti. Kaipaan vaa'an lukua 55. Kaipaan, haluan, tahdon. Mutta ei, mulla ei riitä voimat, ei itsekontrolli, ei mikään. Että laihduttaisin. Nytkin oon tunkenut maissilastua suuhun. Ei, ei ja vielä kerran iso ei.

Mut hetken vielä oon iloinen ainakin. Kuuntelen jostain netin kätköistä löytynyttä (...) Shade Empiren uusinta. Toivon huomisesta tulevan hyvä (uskomatonta mutta just nyt haluan sen olevan hyvä ;O). Meen ehkä pian lukemaan hetkeksi Kvanttivarasta. Tai pakotan Eetun kattomaan mun kanssa Doctor Whota sängyssä. Jos ei tarvis kuolla ainakaan vielä tänä yönä?

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti