Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

keskiviikko 22. toukokuuta 2013

Susiruma

Haluan pitkät hiukset. Haluan itteni edes siihen seitsemäänkymmeneen kilogrammaan. Vihaan itseäni just nyt, vihaan peilikuvaani, olemustani. Vihaan niin paljon, että ahdistus nousee taas, se painaa rintaa ja saa oksettavan tunteen aikaan. Se saa kädet tärisemään näppäimistöllä ja teen paljon kirjoitusvirheitä, joita joudun korjaamaan. Se saa mut hikoilemaan, ahdistus. Se saa mun hengityksen vaikeaksi, se vitun ahdistus. En ole tyytyväinen itsessäni mihinkään. En mihinkään. En ole kaunis, en ole nätti, en edes siedettävä. Olen susiruma, läski, oksettava, hyi vittu.

Mä niin haluaisin, että voisin taas kokea sen tunteen, kun katsoo peiliin ja ajattelee näyttävänsä ihan hyvältä. Oon kokenut sen KERRAN. Osastolla 51, kun lääkkeet alkoivat tehota, mutteivat ne olleet vielä lihottaneet mua kuin muutaman kilon ja painoin sen 60kg. Katsoin osaston isoon kokovartalopeiliin, mussa läikähti, melkein itkin; olin nätti.

Voitte vain uskoa mitä se tekee itsetunnolle kun tuntee itsensä rumaksi ja liian isoksi koko ajan. Se itkettää vielä kaiken lisäksi. Kadulla mä näen laihoja, kauniita nuoria naisia ja ajattelen hetken et "tolta mäkin näytän", kunnes katse viereisen ikkunan heijastukseen palauttaa mut maanpinnalle. Mun pää ei vaan oo hyväksynyt sitä tosiasiaa, et oon VALAS. Enkä ees sellainen kaunis valas, vaan helvetti levää kasvava arpinen rupinen valas.


Ja silti mä oon lähteämässä hakemaan suklaata, koska vittu mun tekee mieli yhy yhy blaa blaa. Säälittävää. Missä on se kuri, missä itsehillintä, joka joskus mulla oli? Missä on se tyty, joka osas syödä vain puol lautasellista, elää päivän sillä ja olla ylpeä siitä? Missä reilu puoli vuotta ja miinus kymmenen kiloa? Tahdon syömishäiriöni takaisin, jos se tarkoittaa että voisin olla kaunis taas - tai edes siedettävä. Ollapa edes normaalipainoinen. Ollappa edes vähän laihempi. Painaapa edes alle 100kg. Mut toisaalta, korjaako paino kun naama on mikä on? Voihan vittu.

np: Redrama - Move It Along

5 kommenttia :

 1. onko sinulla ollut syömishäiriötä? Kiinnostaisi kuulla lisää, haluaisitko tehdä siitä postauksen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no mulla ei ole varsinaisesti diagnosoitu syömishäiriötä, mutta lääkärin ja hoitajan kanssa keskusteluissa ollaan puhuttu siitä ja jos mulla ei ois samaan aikaan ollut vakavampaa (psykoosi) niin se oltais varmaan diagnosoitu. se on myös liittynyt voimakkaasti tuohon psykoottisuuteen. mutta syömishäiriökäyttäytymistä tosiaan ollut.

   mutta joo. voisin tehdäkin postauksen :)

   Poista
 2. Täällä yksi susiruma valas hei! Sitä vaan, että oot lelluni kaunis! ❤

  VastaaPoista
 3. Mun mielestä oot ihanan persoonallisen näköinen, sellainen joka jää kaikella hyvällä mieleen. :)

  VastaaPoista