Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Yllättävä käänne

Eilinen ilta meni päivystyksen tapaturmaosastolla - kaksi pistohaavaa sormessa. Syy: vanhaherra rottamme Simo. Menin sen ja pikku-Hanskin (eli DJ Kridlokkin) väliin ja sain palkinnoksi hampaillaan sormessani roikkuvan rotan. Sattui saatanasti, verta tui vielä enemmän. Mut oon hengissä. Ab-kuuri päällä, mut hengissä.

Tätä ennen Hanski oli saanut oman osansa vanhusrottien raivosta Sepolta, kun tää puras Hanskia selkään. Onneks ei käynyt yhtä pahasti kun mulle, muuten vois yks pikkurotta olla vainaa... :/ Tänään onneks olivat jo enemmän sovussa; olen (hieman?) huojentunut, ja sormi kipeenä, ja tästä jatketaan kohti parempaa!

(Äh, teksti ei kulje, joten olkoon, täs pari kuvaa Hanskista teille :3)


Tapaturmakäsi ja Hanski ♥np: As I Lay Dying - The Darkest Nights

5 kommenttia :

 1. The Darkest Nights on yks maailman parhaimmista biiseistä :333333 ♥

  VastaaPoista
 2. Hanski on ylisöpö! Vähän tyhmä kysymys ehkä, mutta miten te lopulta saitte Simon irrotettua sun sormesta? Osaan kuvitella sen kivun, olen lukenut että rottien hampaat on kyllä niin voimakkaat että! Mutta kiva jos pojat tulee jo paremmin toimeen keskenään. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Otin sitä toisella kädellä niskasta kiinni ni se irroitti :D:D:D::D Se kyllä tosiaan roikku kovaa kiinni, varmaan purru hampaat yhteen raukka pelästyessään :(

   Poista
 3. hei, nyt on pakko kysyä, että miten saat tekstiesi otsikon keskelle? :-D itse tämmöisenä tekniikan ihmelapsena en ole onnistunut sitä siihen saamaan. mutta todella kiva blogi ja vielä ihanemmat rotat sulla! :-)

  VastaaPoista