Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

torstai 13. kesäkuuta 2013

Huomenta, huomenta

Maailma herää. Sakea sumu on haihtunut auringonpaisteen tieltä. Mä en ole nukkunut silmällistäkään. Mun silmiin sattuu ja aivan kuin kurkku ois tulossa kipeäksi. Yöllä luin, yritin viiltää (Eetu ilmestyi paikalle ennen kuin ehdin aloittaa), juttelin pitkään Eetun kanssa kaikenlaista, luin lisää. Ja hups, kello on puoli kahdeksan aamulla, ja mulla on jano. Ja huippaa.


Mun päivä alkaa ahdistuksella, kaikki ahdistaa taas. Ois pitänyt pystyä nukkumaan, ois pitänyt nukkua. Mutta mä en nukkunut. Tänään oli suunnitelmissa rottahäkin pesu. En tiedä tuleeko siitä mitään nyt. Päässä pyörii. Tekee mieli lukea lisää. Ehkä mä meen lukemaan ja sit nukun hetken? Ehkä. (Turha postaus, anteeksi.)

np: Empire of the Sun - Half Mast

4 kommenttia :