Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

Tämä taistelu hävitään maalla, merellä ja ilmassa

Lähdettiinkin yllättäen jo torstaina juhannuksen viettoon isovanhempien mökille (jossa ei isovanhempia, koska he karkasivat Kotkaan ystävälleen) - tarkoitus oli mennä vasta perjantaina. Mitä juhannukseen kuului? Hyvää ruokaa, herkkuja, saunomista, ei järveä, pihapelejä, hyttysiä ja hyttyskarkottimia, minä, Eetu, vanhempani ja veljeni sekä Joona-koira. Oli mukaisa juhannus, vaikkakin väsyttävä. Ja illat, ne olivat mulle patjalla pyöriessäni taas hankalahkoja. 

En osaa oikein kirjottaa. Otin kuviakin muutaman, muttei ole fiilistä laittaa niitä tänne. Ei oo oikein fiilistä mihinkään. Paitsi että haluaisin muutosta taas. Siis en mitään supersuurta, mut jotain erilaista elämään. Juhannus ei riittänyt, se vain voimisti tätä fiilistä. Haluan ne rastat, vittu kun hiukset kasvavat niin hitaasti. Haluan ne roborovskit. Haluan lähteä kesäiselle junamatkalle ja tavata ainakin Sonjan ja mahdollisesti Emminkin. Mutta kaikki (paitsi rastat ofc) meinaa kaatua rahaan. Mun pitää säästää ens kuussa 50€ tatuointia varten, mikä ei tunnu paljolta, mutta se on, varsinkin mulle. Ja varsinkin kun oon taas Eetulle velkaa.

Outo olo. Oksettaa, väsyttää ja asd. Ei oikein huvita mikään. Elämä tuntuu toissijaiselta (tiedä sitten mikä muka ois ensisijaista?). Toisaalta en halua mennä vielä nukkumaan. Asdadasdasdasdadsadsads. Ehkä tän tekstin sanoma on et selvisin juhannuksesta ja oon hengissä? Äh, mua ei kiinnosta nyt.


np: Neurotech - Home

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti