Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Ukkostaa

Anteeksi, etten ole vastaillut kommentteihinne. Anteeksi, etten ole jaksanut kirjoittaa paljoakaan. Mun elämä on taas hakusessa, en tiedä mistään mitään ja kaikki tuntuu ihan liian pahalta. Oon väsynyt, henkisesti, ja eksyksissä. Yritin puhua siitä tänään hoitajan kanssa, mutten saanut itsestäni juuri mitään irti. Deprakinen lääkeainepitoisuudet veressä olivat alhaalla verikokeiden mukaan. Ja hoitaja kertoi varanneensa mulle haastatteluajan dkt:hen, eli dialektiseen käyttäytymisterapiaan. Ei ole vielä varmaa, pääsenkö mukaan ryhmään, mutta haastattelu ainakin on järjestetty. Ensin pelästyin, sitten hihitytti. Tottakai mä lähen kokeilemaan jos vaan pääsen; mikä tahansa mikä edes saattaa helpottaa vähän oloa kelpaa. No, sit tuun himaan ja katson koneelta lisätietoa dkt:sta: se on kehitetty erityisesti haastavien, vaikeastihoidettavien, moninaisen diagnoosin omaavien, yleensä kroonisesti itsetuhoisten potilaiden ja asiakkaiden hoitoon. Okei, tiesinhän mä tän, mut jotenkin... Haha.

Kävin myös Kelassa. Mun kuntoutustukihakemus on menny niiden omalle arvioivalle lääkärille arvioitavaks (tää ei kuulosta kauheen lupaavalta). Pelottaa. Toivottavasti se nyt tulee kuitenkin tän kuun aikana se päätös. Jos en saa sieltä rahaa niin pahimmassa tapauksessa ei voida asua enää tääl. Tai siis. Missään. No, pahimpaan on aina kiva varautua :3

Mut vaikka kuolemantoive (ja mahdoton ahdistus) valtaa mun mielen vähintäänkin iltaisin ja estää mua nukahtamasta heti, mä yritän keksiä kovasti kivoja asioita tulevaisuuteen; juhannus, heinäkuussa mamman ja äidin kans Helsinkiin, ehkäpä pääsisin näkemään (ainakin?) Sonjaa Tampereelle, ja Pinja on puhunut tulevansa käymään tänä kesänä. Aivan, ja syksyllä äiti lupas viedä mut Heurekaan, kun sinne tulee - titititititiitdii - näyttely mielenterveydestä XD Ja Sivoska on ajamassa jo tänne päin ja on täällä huomiseen :3

Täällä ukkostaa hiljaa jossain tuolla, välillä kovempaa, enää ei sada. Kaikki rotat ovat Eetun ansiosta samassa häkissä! Mun aurinkoihottuma oli varmaan joku allerginen reaktio, sillä sitä ei tullut enää vaikka olin auringossa. Ihan jees. Rahaa on ainakin toistaiseksi vähän ees, vaikka maksoinkin eilen yli 800€:lla laskuja ja vuokraa ym. Ehkä mä selviän taas tästäkin päivästä? Ehkä huomisestakin. Sit en taas tiedä, mut. Oishan se jo kaks päivää taas voittoa?


lopussa vähän derppaan?

np: Gossip - Perfect World

1 kommentti :

  1. ah. jees. kiitti <3 vähä pientä toivetta herää tännekin suuntaan. nyt kun vielä vois nukkua niin se huominen taas saattaa olla parempi.

    VastaaPoista