Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

perjantai 7. kesäkuuta 2013

Vihdoin ja viimein

Eilen mä tein sen. Kävin vihdoin varaamassa Eetun ja muun perheen pelkäämän tatuointiajan. Tiistaina 8.10., kun olen toivottavasti saanut rahat kasaan, tatuoidaan ihoa! Apua, mulla ei ole vielä pienintäkään hajua mitä tulee tapahtumaan. Fontti, jolla haluaisin tatuoinnin tulevan on toimitettu tatuoijalle ja noin, mutta aaaa. Lopputulos ei ole vielä valmis, ehei. Jänskättää!


Tänään mä oon... nukkunut. Lähdin käymään porukoillakin, mut paha olo ajoi mut nukkumaan koko ajaksi. Nytkin väsyttää, haukottelen jatkuvasti. Suunnittelen, että vois käydä nukkumaan. Blah. Inhottaa. En oo syöny koko päivänä kuin jogurtin, no, koska olen nukkunut.

Ääh. Ei mulla ole mitään asiaa. Kunhan kirjoittelen. Ehkä huomenna on parempi päivä? Kuka tietää... Ehkä nyt iltapalaa ja sitten nukkumaan kun ei tässä hereilläkään meinaa pysyä?

np: Gossip - Don't Make Waves

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti