Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

Death would be such a relief


Mua oksettaa. Mua itkettää. Mua ahdistaa. Hengitys on vaikeaa, oksennus nousee kurkkuun, itku kirvelee silmissä. Oon niin yksin taas. Mä en osaa, voi, puhua kellekään. Kukaan ei jaksa enää, kukaan ei ymmärrä enää. Ei vittu enää. Oon vaan mä, mä ja mä, yksin.

Mun silmiin sattuu, rintakehään sattuu, kädet tärisee ja haluan vaan kadota. Miksei mussa oo voimaa tappaa itteäni? Vasta tiistaina tapaaminen sen vieraan hoitajan kanssa. Osaanko sanoa mitään? Vai meenkö sinne taas niin helvetin tekopirteänä kuin ennenkin aina kaikille vieraille. Vai meneekö tää saatanan olo ohi ennen sitä? Ja sit taas unohdan että tällaista paskaa voi olla olemassa. En tiedä miten saisin nieltyä tarpeeksi lääkkeitä ennen kuin jäisin kiinni. Tai no, helposti luultavasti. Tiedän, et pitäisi kokeilla soittaa jonnekin, mennä päivystykseen, jotain. Mut mä en osaa. Ja sen takia oon yksin tän kanssa. Mä en tiedä mitä mä teen.

EDIT//Saatoin niellä 120mg Opamoxia ja 300mg Tenoxia. Voi vitun vittu en tiedä mitä teen. En tiedä ees miks kerron. Iski kauhee paniikki välittömästi ko nielin ne. Ehkä se menee kohta ohi. Voi vitun vittu. En tiedä mitä teen nyt. Apua.

EDIT//Oon kauhee huomiohakuinen paska oikeesti. Voi vittu. Tappakaa mut.

np: mind.in.a.box - The Place

3 kommenttia :

  1. Mua alko itkettää ku katoin tätä videota. Susta vaan huoku se miten paha olla sun on. Ja mä tiedän ton tunteen ja olon niin hyvin. Se on hirveä.

    Oot ihanan olonen tyyppi, toivon et kaikki ikävät olot jättäis sut rauhaan ja painuis hiiteen! Jaksamisia.

    VastaaPoista
  2. Minuakin itkettää tämä video. Tuntui hurjalta kattoa noihin silmiin, joista näkyy kuinka paljon sinne sisälle sattuu, mutta ei voi sanoa mitään tai tehä mitään, koska olen vain täällä ruudun takana. Virtuaalihali <3

    VastaaPoista