Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

tiistai 9. heinäkuuta 2013

Eeppinen feilaus, kaveri!


Oon kaunis tossa aloituskuvassa tai mikä toi on...
ÄLKÄÄKÄ SUURENTAKO TOTA KUVANLAATU PISSII!!1

En tiedä miten tän pitäis toimia apua. Tää on siis eka videoni bloggeriin, oon joskus aikoja sitten videoentrytellut livejournalissa, mutta sitten se vähän jäi koska (videollakin esiintyvistä syistä) ei enää vaan kiinnostanut. Nyt kokeilen onnistuisiko tää, ja ehkä voisin kiusata teitä joskus myöhemminkin näillä saatanan huonolaatuisilla ja eeppisen paskoilla videoillani? Tuli myös todistettua että uusi tietokoneeni on tosiaan parempi (yllärillä) kuin vanhani, ja pystyn JEEJEE tekemään pidempiä videoita jos tarve niin vaatii (ja sehän vaatii).

Huomenna pitää pestä rottien häkki. Torstaina Noora tulee Lahteen ja toivon että hänen syntymäpäivälahjansa tekisi mystisen tempun ja ilmestyisi luoksemme ennen sitä. Epäilen kuitenkin vahvasti, sad but true. Odotan kuitenkin innolla, Nooraa on aina ihana nähdä purr! Wilmakin puhui vähän että voisi jossain vaiheessa tässä tulla Lahteen, sekin kuulostaa kovin kivalta! Nyt kuitenkin hyvä yöpala eli Atrian ainoa oikea jauhelihapitsa.

PS. Adlibriksen alesta saattoi jäädä vielä tosi pienellä rahalla pari kirjaa, mut who gare's, mä kuolen jopa tapauksessa (köyhänä). Minkä sille voi et kirjat on liian lähellä mun sydäntä? Sentään selvisin tänään kaupungilla käydessäni tyhjin käsin ulos Glitteristä, se on hyvin se!

np: Billy Talent - Burn the Evidence

22 kommenttia :

 1. eikäääääääääääää oli ihan sikahassuu kuunnella sua tällleeee!!! ♥ :D:D

  VastaaPoista
 2. Vähänkö oot sulonen, lisää näitä! Ja sulla on tosi kivat vaatteet, toikin kaulus-juttu on hieno, siitä tulee mieleen The Addams Familyn Wednesday. ^^ Ja oon otettu että mut mainittiin tässä, hihii! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hihi enkä oo oon vaan urpo :D::D:D:D::D ja ollos hyve vain, tsih! :3

   Poista
 3. aaaapua miten suloinen olento oletkaa! oioioi niin sympaattinen apua sydämeni suli <3 t. uskollinen anonyymi lukija! haleja!

  VastaaPoista
 4. Oi oot herttainen! Piristit päivää :3

  VastaaPoista
 5. Oot ihana :DDDDD ♥♥ ihana söpö sinä, lisää videoita ihan ehdottomasti!

  "perkele.... saatana" nauroin kunnolla xD ♥

  VastaaPoista
 6. Tosi suloinen video, vaikutat oikeen symppikseltä tyypiltä! :3 Sulla on muuten ihanat kasvot - lävärit = <3!!! Turhaan selität tuommosia että kiusaisit lukioita paskoilla videoilla ymsyms, tääki oli tosi kiva ja sillee. :) Ja ainiin, sulla on ehkä hienoin ulkoasu sun blogissa ever!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. apua nyt tuli liikaa kehuja kerralla *blush*!!!! kiitän ja kumarran syvään :3

   Poista
 7. ootpa herttainen ja nätti! <3___<3 oot sellanen, jonka kanssa olisi ihana olla ystävä. ja mitä höh, sun ääni oli just miellyttävä!

  "perkele.... saatana" :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi apua kuolen näihin kohteliaisuuksiin ;________; ja hei, en mä pure, mulle saa tulla jutteleen kyl :D

   Poista
 8. Sun ääni vaan on ihana, livenä ja videolla :D tykkään :)

  VastaaPoista
 9. vitsi kui outoo, kun sun ääni onkin just sellaen millaseks on kuvitellu tätä lukiessa :D siis ihana sellainen ja ihana video tui tui :3

  VastaaPoista