Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

maanantai 22. heinäkuuta 2013

I have dreamed of a universe...

Järkyttävä ahdistus. En tiedä mitä teen. Huomenna lääkäri. Tekis mieli tuhota itsensä ennen sitä. Oon miettinyt osastoa joka helvetin kantilta, mutten koe sitä vaihtoehdoksi. Joutuisin vastaanotto-osastolle kaikkien täyshullujen ja sekomaanikoiden sekaan. Ei innosta. Ei siitä oo apua, koska keskusteluja ei ole ja jos on niin ne on pinnallisia. Se on säilytyspaikka, ei hoitopaikka. Jos pääsis ysille niin vois harkita. Mutta elämä on paskaa niin nounou. Lisäks mulla ei oo varaa moiseen.

Mä en vaan jaksaisi enää. Mä oon vaan todella, todella lopussa. Jälleen kerran, mut ei se tee siitä yhtään helpompaa kestää. Mua väsyttää vaikka oon jopa nukkunut viikonlopun aikana. Mulla on taas sama olo kuin silloin kun nielin sen patteriston pienen pieniä pillereitä. Mä en tiedä mitä huomenna tapahtuu, mä en jaksaisi puhua vaikka toisaalta se ehkä saattaisi jopa hieman helpottaa. En jaksaisi edes liikkua.

Maailma mun ympärillä on jonkun muun. Mä oon hokenut tänään koko päivän itselleni et "tääl ois parempi ilman mua, mul ois parempi ilman mua". Oon tuhlannut mun ja Eetun rahoja taas liikaa. En jaksa omaa aaltoiluani, omaa epävakauttani. Ja nyt kun mä tiedän ettei kuoleminen tunnu miltään.


ps. posti toi punaisensävyisen ja tummanruskean peruukin

np: Before the Dawn - Pitch-Black Universe

11 kommenttia :

 1. Tuo kuva on hieno. Toivottavasti pärjäät siellä. ♥

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. eipä se salaisuus ole, Lahessa vaikutan :))

   Poista
  2. Ei hitto niin mä aattelinki ku puhuit tosta 9 osastosta.. Täällä minäkin.

   Poista
 3. Ootpa muuntautumiskykyinen, näytät ihan erilaiselta tässä peruukissa! Kaunis olet kummassakin lookissa :) Saisko sellasta kunnon kuvaa peruukista, missä näkyy sen pituus jne? Terveisin peruukeista tykkäävä :D <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. täytyy yrittää! kameran akku menee lataukseen ihan JUST NYT HETI KOHTA joten täytyy katsoa illemmalla/huomenna. jos tekis vaikka videon... XDDDDDDD

   Poista