Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

maanantai 8. heinäkuuta 2013

I'm just a would've been, could've been, should've been, never was and never ever will be


Kauhee henkinen oksetus päällä. Käynti hoitajalla oli turhaakin turhempi. Se vain kasvatti mun ahdistusta. Heräsin kaksikymmentä minuuttia ennen lähtöä ja ehdin silti bussiin. Kotiin palattuani nukuin reilun neljän tunnin päiväunet. Söin, datasin, en tehnyt mitään erikoista. Roborovskeista oli tullut sähköpostia; mulle oiskin nyt tarjolla kaks tyttöä, mut eihän mulla oo nyt niihin varaa. Vituttaa lievästi.

Väsyttää. Pelkään että väsymys ottaa musta taas vallan. Pelkään. Hoitaja jää lomalle, käyn sijaisella tästä muistaakseni neljä viikkoa eteenpäin. Yritän kadota musiikkiin, kirjoihin, shoppailuun, ruokaan, mihin vain. Oikeasti pelottaa mihin tää tie mua vie, tuhoon vai turmioon.

Haluisin olla nätti, kaunis, laiha, siedettävä edes. Jos en pysty siihen, haluisin pystyä ees kuolla. Mutten näytä pystyvän siihenkään, mikä ahdistaa mua ihan helvetisti. Mä haluan olla ees jotain. Mua vituttaa, oksettaa, ahdistaa olla mä. Tekis mieli viiltää. Oikeasti. Varsinkin ko tiedän että mulla ois siihen tilaisuus; Eetu poistuu kohta Oton kanssa hetkeks tästä himasta. Mutta enhän mä kai voi. Tai jos vähän?

np: Bring Me the Horizon - Seen It All Before

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti