Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

torstai 4. heinäkuuta 2013

Laitetaan se laitokseen!1

Tänään. On ollut hyvä päivä! Oon jutellut hauskoja ihmisten kanssa. Oon kuunnellut tätä mystistä bändiä nimeltään Pää Kii ja rakastunut. Oon tosiaan hoitanu rotille lääkäriajan huomiselle, maksanut laskuja, ostanut ne rintaliivit x 3 ko oli 3/2-tarjous. Ja löytänyt sen pitkähihaisen ihanan neuleen jossa on huppu: ANKEUTTAJA-KAAPU! ♥ On ollu hoo ii vee!!1 ja insuliinishokki-Totoro. Oon saanut myös noudettua mun uudet popot (joihin ei ois periaatteessa varaa mut toisaalta joo älkää lyökö) postista, ja jonotin siis myös ensin väärässä postissa niitä noin viisitoista minuuttia kunnes hämillään oleva postintäti huomautti että oon väärässä postissa :(


täs kuvassa mun popot!

Oon lisäks syöny melkeen kokonaisen HK:n sininen -lenkin. Ja hoitanut Nooran synttärilahjan (ja vähän kirjaa itselleni, anteeks, oikeesti, lyökää jo niin kovaa että henki lähtee!) ja myynyt vähän turhaa (tai no ei turhaa, mut vähemmän tarpeellista). Tänään ihmiset on ihanii, tänään ystävät on rakkaita! Tänään tuntuu hyvältä, vaikka meneekin niin kovaa että pelottaa koska ja mihin tästä tipun - mut tarviiko sitä vielä niin miettiäkään? Ongelma vaan et miten saan tän pysäytettyä unien ajaks, koska huomenna on se kuuluisa dkt-haastattelu! Ei oo ehkä hyvä mennä sekasin sinne... Hmm.

Pepsi Max on hyvää, mä oon ylpee mun veljestä joka esitteli tänään vähän sen dj-taitoja meille ja aaaa. Elämä on tänään hyvää. Ja nyt jatkan ja kuuntelen hetken Pää Kii ja biletän. Ni.

np: Pää Kii - Tuhoava voima

17 kommenttia :

 1. INSULIINISHOKKI-TOTORO MAINITTU! ❤

  VastaaPoista
 2. Ääääää, poistin sun kommentin vahingossa .___.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ääää ei siinä mitään, ehditkö lukee sen? siinä luki vain et oot ihan törkeen kaunis ja hmm jotain en muista enää mut :3 ♥

   Poista
  2. Ehdin mä, mutta silti ärsyttää että menin sohlaamaan sen pois :D Kiitos kuitenkin ♥

   Poista
 3. Ihanat kengät! Mistä ne on? :D xx

  VastaaPoista
 4. mageeet kengät!:)

  http://oneshootingstar.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. ........YHDYN YLEMPIIN SEKSUAALISESTI JA KUNNIOITAN POPOJASI.

  VastaaPoista
 6. Siistit kengät ja laita kuvaa ankeuttajan kaavusta! :3 PS. jotenkin kiva oli lukea että sulla oli tämmönen hyvä päivä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. se on vähän hankala kuvata mut vois yrittäää :D::D:D:D :3

   Poista