Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

maanantai 15. heinäkuuta 2013

Meni just niinko elokuvissa

Kuulostan entistä enemmän huomiohuoralta kun kerron tän. Paitsi että onko totuuden kertominen väärin? Onhan se, kun on aihe tällainen, koska se lasketaan automaattisesti huomiohuoraukseksi. Mutta seuraavassa muistikuvani eilisen tekstin jälkeen:

- poliisi keittiössämme, joka käskee vaihtaa yöpaidan vaatteisiin
- mukava vanhempi hoitaja sairaalan shokkihuoneessa, jolle kerron lääkehiilen olevan hyvää
- Eetu sanomassa että nähdään huomenna
- pätkiä matkasta tarkkailuosastolle
- herääminen tarkkailuosastolta, jonka jälkeen en saanut enää kunnolla unta

Tarkkailuosaston yö oli tylsä, aamu ahdistavan tylsä. Aamupala oli ehkä paras mitä oon syönyt ikinä. Tähän saattoi vaikuttaa, etten ollut syönyt sunnuntaina kuin pari leipää. Mutta kuvitelkaa miten hyvälle voi maistua pari pientä palaa ruisleipää, kananmuna, mansikkajogurtti ja lasi appelsiinimehua. Itkin salaa hieman kun sain ruokaa. Kymmeneltä aamulla olin vapaa poistumaan. Äiti haki mut ja itkin on-offina koko matkan. Hieman myöhemmin Eetu haki mut porukoilta ja kertoi mitä oli tapahtunut. En tiennyt itkeäkö vai nauraa, joten tein molempia.

Nyt itku on helpottanut, mutta olo on outo. Sinänsä ihan hyvä, vaikka jotenkin tuntuu ettei saisi olla. Hmm. Eetu tosiaan kertoi mitä oli tapahtunut. Olin ollut sekava ja Eetu oli kysynyt olinko ottanut liikaa lääkkeitä. Samassa poliisit soittivat mulle ja lopulta käskivät antaa puhelimen Eetulle, joka meni avaamaan oven. Tän jälkeen soittoja lääkintäesimiehelle, joka käskee sairaalaan ambulanssilla tai Eetun kyydillä. Eetu lupaa heittää mut. Puhun höpöjä tai tuijotan tyhjyyteen koko matkan ja vielä sairaalan odotustilassakin. Sit mut otetaan vastaan, kiikutetaan shokkihuoneeseen, oletettavasti juon lääkehiilen kiltisti. Ja no. Sit oonkin pian jo tarkkailuosastolla.


Oon siis elossa ja hyvissä voimissa. Vähän häiritsee kun en tiedä mitä shokkihuoneessa tarkalleen tapahtui, mut joo. Pikkuvikoja. Nooralle kiitos poliiseista ♥ Ja ei, toi ei ollut vittuilua tai mitään, vaan vilpitön kiitos.

np: Charli XCX - Nuclear Seasons

8 kommenttia :

 1. Pääsin vasta nyt lukemaan sun eilisen ja tämän päiväisen postauksen (jostain syystä sun videot ei näy kuin mustina laatikkoina, joissain muissa blogeissa on sama juttu :o), mutta siis onneksi sait apua ajoissa eikä mitään lopullista tapahtunut! Säikähdin sun puolesta, vaikkei tunnetakaan. Et ole mikään huomiohuora. Vaikutat ihanalta ihmiseltä ja toivon, että paranisit etkä joutuisi enää kärsiä yhtään enempää. Voimia! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm, johtuiskohan tuo kun ne on silleen "piilotettuja"? Pitäis kyllä näkyä tässä blogissa kun oon itse ne laittanut ja käsittääkseni muilla näkyy? Hmmmmm!

   Kiitos paljon ♥

   Poista
  2. Pari ekaa videota näkyivät, mut se kirjapostauksen video ja toi viimesin ei näy D: Yhyy...

   Poista
  3. Hmm. Nyt en osaa sanoa missä vika :(

   Poista
 2. oioi toivottavasti voit jo paremmin :< voimia sinne, oot sinnikäs typy♥

  VastaaPoista
 3. Tiiän ton tunteen, kun herää tarkkailuosastolta vailla muistikuvia. Ihan älyttömän häiritsevää ja sitten ku ei vielä ees anneta kaikkia potilastietoja ettei potilas skitsahda lopullisesti, niin täytyy vaan tyytyä mielikuvitukseen ja toisten kertomuksiin siitä, miten päivä on oikeesti menny ennen tarkkailuosastolle päätymistä. Jännä kuitenkin että sä pääsit jo aamulla pois, mua pidettiin siellä päivän, jonka jälkeen siirettiin avolle. Tosin, ehkä vaan positiivista, että oot päässyt niinkin nopeasti pois sieltä. Ei se tarkkailuosasto oo mikään maailman mukavin paikka vaikka tosiaan safkat on yleensä hyviä! (Jotain etuu hulluudesta trolol) joka tapauksessa, voimia <3!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mmm. No, pääsin varmaan pois mm. sen takia että mulla on huomenna jo avohoidon kontakti ja sanoin vielä että pystyn niitä tiivistämään vaikka kahteen kertaan viikossa - mikä siis totta. Mulle tarjottiin kyllä psykiatrisen sairaanhoitajan arviota, mutta kieltäydyin koska tosiaan huomenna jo hoitajan aika. Mielummin puhun tutussa paikassa tutummalle ihmiselle :) Kiitos voimista ♥

   Poista