Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

maanantai 8. heinäkuuta 2013

Mystisyyksistä

Huomenna hoitajan tapaaminen. Saan kai kuulla vähän miten se haastattelu meni. Nyt mulla on tosiaan vähän reilu kuukaus aikaa päättää haluanko siihen dkt-ryhmään. Sit ilmoitan tälle haastattelijalle, joka ilmoittaa mulle pian tän jälkeen onko mua valittu. Iiks. Huomen pitää muistaa kysyä hoitajalta et onko se jutellut lääkärin kanssa mun Deprakine-lääkepitoisuuksista. Nimittäin ne on mystisesti alhaalla: niiden pitäis olla hoitoalueella 300-600, mut kesäkuisissa kokeissa ne oli 285 tai jotain, ja nyt uusimmissa vain ihan pikkaisen yli 200. Jännittävää, koska oon jopa syönyt lääkkeeni säännöllisesti ja kaikkea. Haluisin tietää mitä nyt tehdään. Nostetaanko Deprakinen annostusta vai vaihdetaanko lääkettä vai mitä apua.

Väsyttää. Vois mennä ja lukea hetken Fraktaaliruhtinasta. Tavallaan tekis mieli ottaa puol purkkia Tenoxia ja nukkua koko huominen. Jotenkin sellainen olo. Mut tiedän et mun pitää mennä sinne tapaamiseen. Ehkä vain meen ja luen ja nukahdan. Tai vaan nukahdan.


np: Train - Eggplant

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti