Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

tiistai 16. heinäkuuta 2013

Nothing is infinite but


Maailma on keikahtanut raiteiltaan. Mä en tunne enää kuuluvani mihinkään. Sunnuntain ja maanantain välinen yö muutti kaiken, alas huuhdotut lääkkeet ja lääkehiili muutti kaiken, yö tarkkailuosastolla muutti kaiken. Mä oon nyt niin saatanan kaukana kaikista. Oon yksinäisempi kuin koskaan. Mä en enää tiedä mitä mä sanoisin ihmisille, mitä vastaisin, mistä puhuisin, en osaa ajatella tekeväni sitä edes päivien, kuukausien, vuosien päästä. Jokin yhteys on katkennut, en tunnu enää kuuluvan tähän maailmaan, näiden ihmisten elämään. Vaikka mä oon tässä, mulla on syke ja mä hengitän, oikeasti mä kuolin eilen.

np: Haloo Helsinki! - Vieri vesi vieri

10 kommenttia :

 1. elä elina analysoi liikaa. tai (helpommin sanottu kuin tehty) yritä ottaa niin rauhallisesti kuin vain voit. kyllä tuosta kokemuksesta palautuminen vie aikansa.

  VastaaPoista
 2. Alamäen jälkeen tulee aina ylämäki ♥
  Paljon halauksia ja voimia sinne .. ;_;'

  VastaaPoista
 3. Sun videot on oikeasti tosi hauskoja, toivottavasti teet niitä vielä lisää? Sanoisinko, että olet vallan mielenkiintoinen kupliva luonne, kaunis myös, vaikka et sitä ehkä uskokaan.
  Toivotan näin kliseisesti paljon voimia ja rohkeutta, vaikka ei tunnetakaan. Ihan sattumalta aloin blogiasi selailla.
  Voisitpa päästä ahdistuksesta eroon ja nähdä arvosi. Et ole huono eikä elämäsi ole sellaista paskaa, että pitää kourakaupalla lääkkeitä niellä. Mielesi on vain rikki, mutta sen voi onneksi korjata, jos todella tahtoo. Syyt pahaan oloon ja sairauteen täytyy ymmärtää, käydä läpi ja hyväksyä osaksi elämäntarinaansa. Sitten voi alkaa hiljalleen eheytyä ja päästää irti ns. mielisairaudesta, skitsofreniasta tai mistä vain. Niissä leimoissa ei saa missään nimessä roikkua. Pitää oppia hallitsemaan mielensä rautaisesti, kouluttaa ja ehdollistaa se pois siitä häiriintyneestä ajattelusta, johon se on alun perin ehdollistettukin. Lääkkeet eivät ole mikään todellinen ratkaisu.
  Olen itse kokenut hyvin samankaltaisia asioita ja tässä nyt olen, ihan suhteellisen tasapainoisena ja elämääni tyytyväisenä. Olen oppinut paljon vastoinkäymisistäni ja tullut vahvemmaksi ihmiseksi. Löydä itsestäsi sama voima, aito halu terveeseen muutokseen, oman elämän hallintaan ja yleiseen vastuunottoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ♥ Kiitos kommentistasi, mukava että on teitä ihmisiä jotka jaksavat "tuhlata" aikaansa mulle kommentointiin :3

   Poista