Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

torstai 4. heinäkuuta 2013

Pelkkää harhaa, kaikki vaan sun päässäs

Talous on rempallaan. Rahat tulee ja menee - edelleen ja aina vain. Tässäkin kuussa. (Ainakin) 70€ hammaslääkäriin, 125€ rottien ruoka- ym. tilaukseen, 112€ sähköön + vuokra ja muut laskut. Ja tietty se, et rottaset on taas kipeinä, joten eläinlääkärikin maksaa. Lisäks olin paha ja tilasin ne yhet kengät... Jotka tietty voin palauttaa, ja ne ei ees kyllä välttämättä sovi mulle, ja seliseliseli ja blablabla. Mut joo. Ne ei oo pakolliset. Sen sijaan isälle ja Nooralle haluan ostaa synttärilahjat. Ja uudet rintaliivit ois saatava kun entiset tahtovat hajoilla. Ja syistä joita en voi tässä kertoa on mun hankittava myös jotain juhlavampaa pitkähihaista (lukekaa siis rivien välistä). En jaksais ajatella vaan näitä saatanan raha-asioita jatkuvasti.

Tää päivä on mennyt yllättävän hyvin. Oon tuntenut itseni suurimman osan ajasta ihan siedettäväksi. Aamusta ahdisti rajusti, mut yritin lukea Fraktaaliruhtinasta ja se helpotti aina kymmenen minuutin pätkissä. Ei vituttanut läheskään yhtä paljon kuin eilen (joo, ei tästäkään enempää, en jaksa palata tähän). Nyt istun yksin ja odotan että joku tulis häiritsemään mua aka tulis juttelemaan. Tää aika ei oo vaan mun puolella; kaikki fiksut nukkuu jo?

Huomenna (tai no, tänään, asd) verikoe klo 13:35, jonka jälkeen suorittamaan erinäisiä ostoksia, joihin ei ois varaa. Silti. Pitää. Perjantaina on dkt:n haastattelu, jänskää. Äh. Onko mun elämässä muuta? Ei juuri. En pääse lähtemään mihinkään ketään katsomaan kun rahaa ei ole. Kellään ei ole aikaa/rahaa/halua tulla tänne(?). Ja loppujen lopuksi mua väsyttää. Ja ahdistaa. Ja en tiedä. Mistään mitään.

Alan kadottaa sen kuuluisan punaisen langan. Tänään tekis mieli vaan halata kaikkia, pelastaa mulle tärkeät kaikelta pahalta ja imeä se kaikki itseeni että voisin räjähtää kaikesta pahasta ja maailma ois hetken parempi paikka. Että ei mulla muuta. Ihmiset, ootte mulle tärkeitä. ♥ Tiedätte kyllä. Ehkä parasta siis lopettaa. Tää turhan jauhaminen. Trolololol.


tää ei vastaa todellisuutta, tää on vaan sun päässäs honey

np: Stam1na - Koirapoika

8 kommenttia :

 1. Fb:ssä jo ihastelin tuota kuvaa, sillä olet todella nätti. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hetken kelasin että ootko sä irc-galleriassa, mut sit tajusin et puhuitkin facebookista... pitäisköhän mennä nukkumaan? :D:D:D::D

   kiitoksia kuitenkin :D

   Poista
 2. Vastaukset
  1. pyyyyyyyh, edelleen oon sitä mieltä et PHOTOSHOP TEKEE IHMEITÄ :D:D:D:D: mut thanks ♥

   Poista
 3. Vähänkö oot kaunis!! Ja ei vastalauseita. ;)

  VastaaPoista