Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

perjantai 12. heinäkuuta 2013

Sci-fi and other stories - wait what?


Tääl haisee silikoni-spray, koska Eetu huoltaa noita sen airsoft-aseita. Se lähtee tosiaan huomenna scenaarioon ja mä meen porukoille. Ahdistus aaltoilee. Kaupassa ahdisti, sitten ei ahdistanut juurikaan, mut nyt ahdistus on hypännyt taas pilviin. Sellain levoton ahdistus vielä, ei malttais pysyä paikallaan kun joka paikassa hakkaa ahdistus. Pahiten se tuntuu tietty rintakehässä, mut myös raajoissa. Oon syönyt koko illan sipsejä. Ääh, saatana. Taas. Sekin lisää ahdistusta. Lisäks se, että mulla on tosi vähän rahaa ja oon silti tuhlaillut. Tiedän ettei pitäis mut. Tiedän myös, että on tyhmää paeta epävakauden taakse ja perustella sillä tätä, mut se valitettavasti on totta: mun oirekuvaan kuuluu impulsiivisuus ja se ilmenee mm. hallitsemattomana shoppailuna. Sad but so true.

Joudun tosiaan heräämään huomenna 6.30 ja jännittää miten pääsen ylös. En kuitenkaan oo mikään sellain et osaisin käydä nukkumaan seiskalta illalla tälleen normaalisti - varsinkaan ko nukuin taas puol päivää. Jotenkin vaan lipsahti, ehkä ne on viime viikon univelat mitkä kummittelee?

Mulla on kauhee fiilis et haluisin katsella jotain sarjoja! Yhdessä vaiheessa mä tykkäsin hirveesti katsoa animea, mut sit iski pahat keskittymisvaikeudet ja en pystynyt enää. Jigoku Shoujo, Higurashi no Naku Koro ni ja Blood+ oli hyviä noin esimerkiksi. Nykyään oon tsekkaillut Eetun kanssa sarjoja Doctor Who ja Stargate SG-1, ja tykännyt paljon! American Horror Storya on kehuttu, ja se pitäis kattoa. Samoin oon miettinyt että mun sivistyksessä (tai epäsivistyksessä) on Skinssin mentävä aukko.

Mulla on kyllä selkeesti joku sci-fi -vaihe menossa haha. Kaikki kirjatkin mitä oon innostunut lukemaan on ollut enemmän tai vähemmän tieteiskirjallisuutta. Mut haittaakohan tuo? Ja nyt oon kyllä kadottanut nyt tän tekstin idean, sillä kävin auttamassa Eetua kasaamaan noita sen softauskamoja.

Tosin puhuttiin siitä kun Eetulla on helvetin mahtava mielikuvitus ja se on tavallaan elänyt erään jännittävän tarinan sisällä hetken tai kaksikin. Niin Eetu kyseli jos mä, kun kuulemma muka osaan kirjoittaa, kirjoittaisin ylös sitä. Ja mä puolestani ehdotin että jos näin tapahtuisi niin tehtäisiin tarinalle blogi, johon voisimme sitä sitten kirjoittaa. Niin löytyisiköhän keltään innostusta lukea Rikkinäisen enkelin tarinaa? Ihan näin vain alustavasti, sitä tiedä tapahtuuko koskaan mitään tän suuntaista edes.

Mut joo. Tänään tulossa vielä video, meni vähän myöhäiseksi sen lataaminen, muttamutta. Se käsittelee lempikirjojani ja saatan vahingossa selittää siinä jotain mitä tässäkin haha. Ahdistus aaltoilee edelleen, vähän helpompana nyt. Eli. Kiitän vielä kaikkia ihania lukijoitani, ootte mulle hyvin tärkeitä ja arvokkaita ♥

np: mind.in.a.box - Forever Gone

4 kommenttia :

  1. Olisi todellakin kiinnostusta lukea Rikkinäisen enkelin tarinaa, ihmeessä blogia tulemaan ^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm, tämä laitetaan tosiaankin harkintaan! :3

      Poista