Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

Sleepy sleepy sleepy

Oon ollu tosi väsynyt. Eilen kävin hoitajan/psykologin luona. Sillä ei ollut mitään pienintäkään hajua missä olin viettänyt sunnuntain ja maanantain välisen yön. Ei ollut kellään koko poliklinikalla kai. Jouduin sitten selittämään. Eihän siinä, olisin joutunut joka tapauksessa. Psykologi oli mukava vaikkakin vieras. Mulla on perjantaille uusi aika. En osaa kertoa enempää, tapaaminen meni miten meni. Ei siitä kauheeta hyötyä ollut, mut tulipahan puhuttua vähän.

Tänään käytiin katsastaan auto; ei menny läpi. Otti vähän päähän koska rahaa ei ois muutenkaan. Joudutaan meneen eläinlääkäriin uudestaan Hanskin kanssa myös. Mulla on liikaa laskuja maksamatta ja rahat tulee vasta maanantaina. Tekis mieli vaan itkeä, en tiedä miten ja mitä me syödään loppukuu. Oon idiootti.

Nyt voisin mennä takas nukkumaan. Aamulla pitää herätä soittaan eläinlääkärille että sovitaan aika koska mennään käymään. Toivottavasti ei ois yhtä kallis reissu ko viimeks :C Mut joo, turhin blogiteksti ikinä. Meen ja nukun nyt. Saatana.


np: Metric - Artificial Nocturne

2 kommenttia :

  1. Jaksamisia sinne murmuli! <3 Ruokin sua pullanmuruilla kunhan muutan!

    VastaaPoista