Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

maanantai 1. heinäkuuta 2013

The dreams in which I'm dying are the best I've ever had

Mua on ahdistanut koko päivän aamun ensiminuuteista tähän hetkeen, eikä tälle näy loppua. Ahdistus on nykyään ainoa kunnon "tunne" mitä tunnen. Sain tänään tietää, että kuntoutustukihakemukseni meni läpi. Odotin, että kaiken stressauksen ja ahdistuksen jälkeen olisi tullut onni ja/tai ainakin helpotus. Sen sijaan... ei mitään. En tuntenut kertakaikkisesti mitään. En yhtikäs mitään. Totesin vain että läpi meni. Se ei liikuttanut millään tavalla, vaikka ensin yritin esittää toisin. Mua vain oksettaa. Tämä ahdistus. Jatkuva, jäytävä ahdistus. Ihmiset oksettaa mua. Kaikki oksettaa mua. En jaksa tätä. En kestä tätä. Tekee vain mieli paiskoa tavaroita seinään koska ahdistaa niin paljon. Mitään muuta mä en kykene tuntemaan. 


Vittu päästäkää jo tästä. Mua ei kiinnosta enää helvetti vittuakaan tämä paska. Taidan mennä ja nukkua tän pahan olon pois koska mulla ei ole muitakaan vaihtoehtoja. Tekis mieli vetää lääkkeitä, mut koska pelkään niiden loppuvan... Vihaan.

np: Charli XCX - Stay Away

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti