Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

torstai 4. heinäkuuta 2013

Tyhjä pää

Aamukuudelta sängyssä en ajatellut enää mitään. Olin valvonut taas koko yön ilman erityistä syytä. Oli vähän heikko olo - sitä se kai tekee kun valvoo vaikka lääkkeet sanoo että nukunuku.

Noin neljän tunnin yöunien jälkeen on helppo sanoa, että kun jonkinlainen kovakuoriaisenkuvatus (pieni, mutta kuitenkin) tipahti kädelleni ei-mistään, ensimmäinen ajatukseni oli että se on itse kuolema. Normaalisti pelkään kaikkea pientä ja monijalkaista, mutta nyt onnistuin katsomaan otusta ihmeen rauhassa muutaman hetken - kunnes tipuin takaisin todellisuuteen ja huitaisin sen nopeasti kädeltäni.

Se uusin haava/arpi kutiaa, revin sen yöllä vahingossa auki yhdestä kohtaa kun epähuomiossa raavin. Pitäis alkaa maksaa niitä laskuja. Pitäis soittaa eläinlääkäriin. Soitan nyt. ... Noin. Olipa topakka eläintohtori! Se sano suoraan määräävänsä Baytrilia, jes! Huomenna sinne sitten, tänään ei ois ehtinyt koska se verikoe on niin perseaikaan ja pitää hoitaa niitä muitakin asioita. Nyt maksan sit viel ne laskut. Perkele.


Että aamukuudelta sängyssä en ajatellut enää juuri mitään.
(Aina sama naama, aina. Mut voiko sitä vittu naamalleen mitään?)

np: Pää Kii - Kalifornia Dreaming

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti