Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

sunnuntai 4. elokuuta 2013

01019 5202

Mulla on kamala olo. Oon nukkunut kai ihan liikaa ja ahdistaa. "En jaksa en jaksa en jaksa", mun pää huutaa. Ajatus ei kulje vaikka se juoksee ihan saatananmoista vauhtia. Haluisin vaan nukkua mut samalla kadota ja kuolla ja en todellakaan tiedä oon sekasin. On vaan niin saatanan paha olla.

En haluis olla tällanen. Mä oon menny jo vitusti eteenpäin, mut tuntuu et se ei riitä ja mulla ei oo haluja odottaa enää et tää menis paremmaks. Mulla ei oo voimia. Joka vitun päivä mun päässä huutaa vaan ääni joka käskee tappamaan ittensä. Anksilon aloitettu, mut tiedä onko siitä apua ja sen mahdollinen tehokin alkaa vasta parin viikon päästä?

Mua ärsyttää joka vitun ääni, mua ahdistaa joka saatanan ääni. Mua ahdistaa ja oksettaa ja vituttaa ja ärsyttää kaikki aistiärsykkeet ja haluisin vaan kuplan sisälle mis ois hiljaista ja missä leijuisin tyhjiössä ettei tarvis kestää tätä ärsyketulvaa ja oisin turvassa ja poissa ja kadonnut.

Mä en tiedä mikä estää mua tekemästä sitä.


np: May Jane Coles - Take a Ride 
(feat. Miss Kittin)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti