Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

torstai 1. elokuuta 2013

36h


viideltä aamuyöstä

Viime yö meni miten meni. Valvoin ensin myöhään, sitten eksyttiin Eetun kanssa juttelemaan niin hyvistä kuin pahoistakin asioista ja ajatuksista. Itkin varmaan tunnin ja sain Eetun kai hämilleen. Rakastan niin paljon ettei voi käsittää, tajusin sen eilen taas. Itkun ja halauksien jälkeen en saanut enää unta, joten pölähdin viiden aikoihin koneelle ja aloin pelata. Fiksu veto hermanni. Oon nyt siis ollut noin kolmekymmentäkuusi tuntia hereillä putkeen. Ongelma: ei väsytä paljoakaan.

Mutta. Oon mä tänään muutakin kuin pelannut. Vähän. Käytiin kaupassa ja haettiin samalla postista mun mummonpotkimet (kiitti Sivoska, tää nimi jää nyt) aka kenkulit. Vastasin myös lääkärin soittoon; sovimme että aloitan Anksilonin uudestaan, sillä mulla on kokeiltu niin montaa juttua ettei enää oikein ole vaihtoehtoja. Ja mä oon siinä tilassa et oon valmis kokeilemaan kaikkea, mitä tahansa, tänne vain. Vituttaa kyllä se hinta, mitä se on, melkeen 40€/100 tablettia, mut toisaalta nyt alkuun annostus on 1-3 päivässä, eli otan varmaan sitä kahta, aamuin illoin, ja sitten nostetaan jos nostetaan.

Huomenna on psykologille aika. Pitäis myös varata ens viikolle aika siihen verikokeeseen. Tää päivä on sujunut ihan hyvin, ilman suurempia ahdistuksia. Ihmettelen. Huominen pitää viel "selvitä" ilman Anksilonia (eihän se tietty heti auta joten tyhmä ilmaus), sillä rahat tulee tosiaan vasta perjantaina. Mut nyt ne mummonpotkimet!


olipa nellyllä nätti lotjo missä kenkulit saapuivat!


en osannut sit ottaa kuvaa suoraan ylhäältäpäin :(


POPOMONO! ♥


anteeks että mun jalat on sitä sarjaa ettei tällaset näytä niissä miltään
huippumalliainestavaralta XD

Mummonpotkinpopomonot on kyllä ihanat vaikken miltään mallilta ne jalassa näytäkään. Ei sille ny voi mitään et on rumat ja paksut jalat yhyy. Mun lättäjalka on myös aavistuksen liian leveä noihin, mut haittaneekohan tuo. Pelkään miten selviän täältä kolmannesta kerroksesta rappuset alas kun ei tosiaan oo hissiä haha :D Luultavasti nilkka niksahtaa ja pyörin alas? See you in hell in that case. + ootteko huomanneet et ilman itselaukaisinta omista jaloistaan on helvetin vaikea saada siedettävää kuvaa? t. fiksu kurottelijakuvaaja

Ääh. En tiedä miten tänäkään yönä saan unta. Kai se jotenkin tulee kun vaan pakottaa? Tai sit vaan valvon. Voisin harkita vielä pientä The Sims 3 -operaatiota ja sit vois kokeilla sitä nukkumista. Mut nyt haen lisää Pepsi Maxia (♥) ja sit pelaan. Yhyhyhyhyhyyhhy jee :3

np: Placebo - Breathe Underwater

4 kommenttia :

 1. Älyttömän ihanat kengät! Mä oon muutaman päivän (ja yön) selaillu netistä kenkiä ja ettiny just jotain ton tapasta! Paskaa ku mitään ei sit löytyny mun jättiläisen jalka koo'ossa. (siis mitään hienoa.)=(

  Oon kyllä kade noista. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ääää ja mä olin linkittämässä sulle noita mut ne on kai loppu tai jotain koska sitä sivua ei enää oo :(

   Mut ne on kyl ihanat, kiitos ♥

   Poista
 2. Aawww ihanat kenkulit on ! Tykkäsin jo Instassa mut nyt vasta näin miten hienot ne oikeesti on :))) harmi että oon niin huono ite tilaileen kenkiä, ku pelkään ettei ne ookkaan hyvät ja sitten palautusrumba tuntuu ylitsepääsemättömältä..

  ps. Miksi mun koneessa ei oo cd-asemaa, haluan pelata kans Simsiä niiiiiiin pitkästä aikaa :::D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mmmm, tiedän ton palautusrumbajutun. Onneks mulla on aika tasan 38:n jalka ni tiedän aikalailla ettei voi mennä pahasti pieleen :D Mut ne on ihanat ♥

   Voi eiiiiiii, ei ilman simssiä voi elää ;D;;D;;D; :D:D::D:D:D

   Poista