Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

keskiviikko 14. elokuuta 2013

Mukaisaa, ahdistusvapaata, normaalia


Hiukset värjätty ja leikkautettu. Käyty päiväpolilla, syöty kebabia, yritetty shopata mutta todettu olevan liian iso kaikkiin vaatteisiin. Nukuttu kahdet päiväunet. Tilattu eräs koru ja syyskuun vuosipäivää silmälläpitäen Eetulle pienenpieni lahja. Tilattu myöskin kengät syksyyn, kun löytyi vielä alennuskoodikin. Juteltu Eetun kanssa tatuoinnista ja sen otosta; tultu lopputulokseen että luultavasti siirrän aikaa ensi vuodelle jos mua ei tapeta ennen sitä tai sen aikana. Naurettu Nooran kanssa fb:ssä. Ollut mukaisaa, ahdistusvapaata, normaalia.

Hiukset tuntuu ja tuoksuu hyvälle. Päiväpoli oli ok, yritin tehdä hengitysharjoitusta mutta ei mennyt ihan putkeen kun alkoi ahdistaa se tilanne ja oma hengitys. Kebab oli hyvää. Hyvä etten löytänyt mitään shoppailulta, koska a) mulla ei ollut rahaa ja b) vaikka se mekko oli ihana niin ... tarvin ennemmin t-paitoja tms. For real. Päiväunet oli hyvää. Korua ja Eetun lahjaa katsoin jo eilen Milkan kanssa kaupungilla ollessani. Kengät oisin tilannut jo eilen, mutta nellyn sivustolla oli teknisiä ongelmia. Oon onnellinen että saatiin Eetun kanssa puhuttua Eetua niin paljon inhottavasta tatuointi-asiasta aivan kuin aikuiset eikä sorruttu kinastelemaan. Noora on paras ja jos ikinä meen naimisiin se on mun kaaso. Vaikka vihattais toisiamme siinä vaiheessa. Ollut mukaisa, ahdistusvapaa, normaali päivä. Rakastan.

np: Radiohead - Exit Music (For a Film)

2 kommenttia :

  1. Ootpa kaunis ja toi tukka on tosi kiva kans! Sulla on ihanan väriset silmät. Miksi tatuointi-asia inhottaa Eetua? :o Hyvä kun saitte kuitenkin puhuttua ja tollaset ahdistusvapaat päivät on ihan parhaita, toivon sulle lisää niitä! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ohops on unohtunut vastata :) Eetu ei pidä tatuoinneista :( Ja kiitos, mäkin toivon! ♥

      Poista