Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

sunnuntai 25. elokuuta 2013

Nowhere to go, no one to talk to


Mä oon niin väsynyt. Kun suljen silmät, mun luomien takana tanssii kuvat tarkkailuosastosta. Kun lopetan tietoisen ajattelun ja annan ajatusten vain olla, ne ajautuvat kuolemaan ja itsemurhaan. Ihmiset ovat niin tottuneet mun pahaan oloon, ettei ketään kiinnosta. En osaa enää puhua kellekään siitä. Olen yksin. Ja niin lopussa. Ennusmerkit pakottavat kuolemaan. En tiedä mitä teen estääkseni itseäni.

np: Lana Del Rey - Blue Velvet

1 kommentti :

  1. Kyllä kiinnostaa! Älä vaan luule ettei ketään huolestuta sun vointis :( Kauhea huoli täällä on, välillä on vaan tosi vaikea keksiä oikeita sanoja lohduttamaan. Oot ajatuksissa ja toivoisin että kaikki järjestyisi vielä. Purrr <3

    VastaaPoista