Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

maanantai 12. elokuuta 2013

"Oh doctor doctor, please!"


Oon niin täynnä tuskaa. Eilen illalla(/yöllä) oli lähes mahdotonta nukahtaa, sillä ahdistus aiheutti niin voimakasta fyysistä kipua rintakehässä. Lopulta raahasin Eetun sänkyyn pitämään mua kädestä kunnes nukahdin. Pystyn ainoastaan nukahtamaan kun joku on vieressä ja vahtii hereillä että varmasti nukahdan turvallisesti ja selittää että oon turvassa. Sama ahdistuksen taso on jatkunut tänäänkin. Fyysistä kipua, joka on loppunut vain alkaakseen uudestaan.

Se aiheuttaa oksetusta, se saatanan kipu rintakehässä. Mä oon hyvin lopussa. Huomenna päiväpoli ja odotan vain sitä että ne soittavat lääkärille ja kysyvät apua tähän oloon lääkkeistä. En selviä jos tätä ei turruteta jotenkin. Rehellisesti sanoen mä en oikeasti selviä jos tätä ei saada kadotettua jonnekin pois mun tajunnasta. Ja valitettavasti mulla ei ole aikaa odottaa että se tehtäisiin sillä "fiksulla, terveellä tavalla" eli puhumalla. Mun aika tik tik tik tikittää karkuun ja loppuun ja mä tarvin apua NYT.

Tänään oon jaksanut sentään käydä kaupassa Eetun kanssa ja ostaa ihanaa lumilankaa (se näyttää musta kimmeltävältä lumelta), josta teen itselleni lapaset, joita niitäkin aloitin muutaman kerroksen verran. Muuta en juurikaan oo tehnyt, nukkunut päiväunet, eh. Päivä on mennyt ahdistusta sietäessä, kuolemaa pohtiessa, ollessa. Toivon huomisen tuovan helpotusta, vaikken siihen uskokaan. Jostain syystä mä silti toivon et mut voidaan ihmeparantaa.

Ja aivan, huomenna pitää ilmoittaa että haluan siihen dkt-ryhmään. Ens viikon aikana sitten tulee tieto pääsenkö siihen. Tääkin aiheuttaa pientä ahdistusta, epätietoisuus. Mutta. Ei oo vaihtoehtojakaan.

np: Atreyu - Shameful

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti