Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

maanantai 26. elokuuta 2013

Pelastakaa hukkuva


Vittu mitä paskaa. Anteeks toi video. Oon vaan niin väsynyt. Hävettää. Kaikki. Oon ruma ja tyhmä. En löydä taas itestäni mitään hyvää. En mitään, en millään. Oon päättänyt et luovun tatuointihaaveista tältä erää, vaik sekin vituttaa, mut ennemmin haluan uuteen kämppään ja deguja tai jotain vastaavaa. Ei mulla oo varaa. Täs vaiheessa saatte olla silleen lol nytkö se sen vasta tajus. Mul on vaan niin paha olla. Haluan pois. Joo, vittu, anteeks.

3 kommenttia :

  1. Et oo ruma ja tyhmä. Ja kaikissa on jotain hyvää :-)

    VastaaPoista
  2. Oot ihan sairaan nätti täs videos (tietty muutenkin, mut täs jotenki erityisesti)! :3 Ja nää videot on musta superkiinnostavia, koska nää on niin aitoja. Ja mua myös koskettaa hirveästi ne videot missä olet tosi ahdistunut, koska samaistun tosi paljon ja haluisin vaan auttaa... .__. ♥

    VastaaPoista