Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

sunnuntai 18. elokuuta 2013

Pojat laulakaa se laulu, joka sai mut aina nauramaan

Hyvin jakautunut fiilis. Toisaalta oon valmis tappamaan itteni, toisaalta mä oon innoissani tästä syksystä. Mulla on just nytkin mukavaa; puhun Wilman kanssa ja iloitsen. Tilaan crazy factorylta lävistystarvikkeita; neuloja ym., yhet plugit ja tunnelit... Näette sitten (ellei mua tapeta ennen sitä by sukulaiset). Etsyssäkin ois pari ihanaa korua, joita täytyy harkita. Voihan rahanmeno! Ja kaiken keskellä ahdistus. Ehkä rasittavin tunne maailmassa olla samaan aikaan innoissaan ja ahdistunut.


Tää ahdistus on kummaa. Eilenkin se iski, iski vaikka Anksilonin annostusta on nostettu. Iski vaikka oli muuten mukavaa. Iski kaikesta huolimatta, kuten tänäänkin. Oon syönyt ahdistukseeni liikaa sipsejä, oon suunnitellut itsemurhaa liian tarkasti jos kysyy hoitohenkilökunnalta. Oon todennut olevani hirveän yksinäinen ja yksin. Todennut myös olevani kamalan tyhjä ja tyhjää.

Kaipaan halausta tosiystävältä. Kaipaan rauhallista istuskelua jossain baarissa tosiystävän kanssa. Kaipaan keskustelua jostain turhanpäiväisestä tosiystävän kanssa. Kaipaan tosiystävää.

- -

Unohdin tän tekstin tähän pariksi tunniksi. Olo hieman parempi. Puhuttiin Eetun kanssa mulle kipeästä asiasta, ensimmäistä kertaa ikinä mainitsin siitä kenellekään. Pelkäsin. Häpesin. Itkin. Sain kaikesta huolimatta hyväksyntää. Huomenna (siis tänään) jätkien kanssa lautapelejä. Taidan myös saada veljen vanhan puhelimen itselleni. Se ei kai toimi täydellisesti, mutta voihan sitä testata ja palata sitten tuohon mun nykyiseen, koska ei siinä mitään vikaa ole, on vain kiva saada vähän uudempi ja "hienompi" lelu :D

Nälkä on kamala. Ahdistus on lievempi. Ehkä teen jotain epäterveellistä, esim. kaivan pakastinta jos siellä ois ranskalaisia :D Ääh. Ja lääkkeet! Melkeen unohtui kun juttelin Eetun kanssa niin pitkään. Njoo. Yritän pysyä hengissä, yritän muistaa kaiken kivan mitä on jo lähitulevaisuudessa edessä. Ehkä jo maanantaina Eetun yllätys tulee, ja ajattelin lahjoa sitä sillä jo heti kun Eetu raukka on ollut niin surullinen Hanskin takia ja muutenkin. Nyt meen kaivaan sitä epäterveellisyyttä jostain.

np: Evanescence - My Immortal

4 kommenttia :