Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

tiistai 27. elokuuta 2013

Toivo


Aina on toivoa. Sietää uskoa minunkin. Sen takia ensi viikolla tapahtuvan perheenlisäyksen - pikkurotan - nimeksi päätettiin Eetun kanssa pistää Toivo. Tää edustaa sitä, että toivotaan kaiken kääntyvän paremmaksi. Toivotaan, että ongelmat rottien kanssa ois ohi. Toivotaan parempaa elämää kaikille, toivotaan et saatais se kämppä (joka on tällä hetkellä menossa luultavasti jollekin muulle :( ), toivotaan että jossain vaiheessa perhe kasvais myös niiden degujen myötä.

Huomenna vika "oikea" päiväpolin tapaaminen. Sen jälkeen ehkä Eetun kanssa mun isovanhempien mökille. Jos ei huomenna, niin varmaan torstaina päiväpolijakson päätöskokouksen jälkeen. Mökillä yö tai pari. Kesän lopetus. Peruin tänään tosiaan sen tatuointiajan. Pesin koneellisen pyykkiä, söin, kävin kaupassa. On jotenkin tapahtunut paljon ja ei mitään. Hikoilen kuin en ois ottanut lääkkeitä vaikka olen. 


Hieman positiivisimmalla fiiliksillä tänään, vaikka ahdistaakin. Varmaan johtuu Toivosta, ja siitä kun stressi helpotti hieman kun saatiin ees jonkinlainen vastaus siitä kämpästä, stressasin sitä nimittäin aivan törkeästi. Tosin nyt jää aikaa stressata, onko mut todella valittu siihen dkt-ryhmään, sillä tällä viikolla pitäisi tulla ilmoitus missä ja milloin kokoontumiset alkavat ensi viikolla, mutta vielä ei ole kuulunut mitään. Oon hyvin epätietoinen. Mut kai pitäis lopettaa stressaaminen ja yrittää hengittää syvään, vaikka sekin aiheuttaa ahdistusta.

Anteeksi muuten, ettei tekstien sisältö ole ollut mitään päätähuimaavaa viime aikoina. Ei ole vain ns. irronnut. Joten, pitää tyytyä siihen paskaan mitä saa :D

np: Feathers - Dark Matter

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti