Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

perjantai 2. elokuuta 2013

Tulethan tanssimaan veitsenterällä; voidaan lipsahtaa yhdessä

En osaa kirjoittaa nyt just mitään. Vaikka tekee hirveesti mieli kirjoittaa. Valvoin sit kai kokonaisuudessaan jotain kuuskyt tuntia ja nukuin sen takia koko tän päivän ja koht meen takas nukkumaan. Ei ahdista kovinkaan paljon, mutta silti ahdistaa. Silti on sellainen tunne että haluan päättää päiväni vaikka heti. Tää on mystistä miten ihmisellä voi olla kaikki periaatteessa hyvin mut silti niin persellään.


Huomenna Emma ja ruokaa. Lokakuussa ehkä Turku, Noora ja kirjamessut, ellei käy pahasti. Pitäis saada jotenkin säästettyä rahat siihen tatuointiinkin. Voihan vittu. Mä oon niin idiootti. Toisaalta voisin siirtää sitä, sanoa että on tullut erinäisiä taloudellisia ongelmia jotka ei riippuneet musta, mut sit tulee kauhee epäonnistuja ja valehtelija fiilis. Mut enhän mä voi sanoa että mä oon tuhlannut kaikki rahat. Ja en kehtais jotenkin peruakaan sitä. Vittu. Ehkä kuolen ennen lokakuuta ja ei tarvi miettiä tällasia. Vihaan itseäni.

No joo, meni taas ohi aiheen ja nyt voin sanoa et ahdistaa heheheheheheh. Onpa mukavaa. Ja ei mulla mitään asiaa ollut kuten ehkä jo huomasitte. Voisin ehkä karata sinne nukkumaan, ehkä en.

np: Pariisin Kevät - Metsän laidalla puut

4 kommenttia :

 1. Mäkin ajattelin tänä vuonna mennä kirjamessuille. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yay! Mä olin siellä viime vuonnakin kiitos Nooran. Ne on pahoja paikkoja, rahat vaan katoaa :(((((

   Poista
 2. Voinko mä päätellä, että ees joku lukee mun blogia koska sama otsikko? :D Vai onko tässä käynny jotain muuta salamyhkäistä :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. JOO LUEN MÄ :D:D:D:D mut tää otsikko on kylä silkka vahinko :D:D:D salamyhkäistä siis!

   Poista