Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

maanantai 19. elokuuta 2013

Unia ja päiväunia

Eilen pelailtiin siis lautapelejä. Tai paremminkin lautapeliä, Eclipse nimeltään. Siinä vierähtikin sellainen lähes yksitoista tuntia. Mukana oli vanhojen kavereiden lisäksi pari uuttakin tuttavuutta. Peli oli mukaisa, mut mulla alkoi keskittymis- ja oppimiskyvyn rajat tulla vastaan ehkä kolmen tunnin jälkeen. Sen jälkeen peli oli aika tuskaa, koska en vaan pystynyt enää keskittyä kunnolla enkä oppinut enää uusia sääntöjä kunnolla. Meni siis vähän läskiks, ja olinkin surkein lopussa. Mut syytän osaksi sitä et sain pelattavakseni rodun, jonka pitäis olla hyökkäävä ja aggressiivinen enkä mä osaa pelata silleen koskaan tai missään pelissä :D Osaksi se oli kyllä ihan omaa vikaa ja väsymystä etten osannut pelata paremmin.

Juuri nyt on suht hyvä fiilis. Aamulla olo oli täysin kamala. Menin päiväpolille ahdistuneena, vihansekaisissa väsymystunteissa. Otti päähän jokainen kysymys, minkä se hoitaja esitti enkä ois jaksanut vastailla, odotin vain että pääsen lähtemään. Kotiin palattuani kaaduin takas sänkyyn ja nukuin onnellisesti vielä monta tuntia. Heräsin tekstiviestiin: "kenkulisi ovat saapuneet lähipostiisi". Lisäks posti oli tuonnut hopean värisen blingbling-kaulakorun, hihi :3

♥ rakastan materiaa.

Huomenna moikkaamaan Milkaa sen kämpille. Keskiviikkona mahdollisesti isovanhempien mökillä käymään, täytyy soitella ja kysellä ja katella. Keskiviikkona on myös taas päiväpolin käynti. Väsyttää jo nyt ajatus siitä, mut kai se vaan täytyy käydä. Mulla ei synkkaa yhtään sen hoitajan kanssa, ääh.

Ja aivan, mulla on "uus" puhelin ny! Sain tosiaan veljen vanhan Samsung Galaxy SII:n, ja oon niin iloinen! Nyt voin etsiä vaik etsystä jotkut hienot kuoret tähän, ah. Pelottaa ilta ja ahdistus, koska se aika varmasti tulee. Ja mä en osaa vieläkään hallita tai hillitä tai mitään sitä. Ja koko päivän on ollut vaikea keskittyä mihinkään, siks tääkin teksti on tällaista. Paskaa koko paska :D Ehkä lopetan tähän. Kaiken. Nyt. Hehs.

np: David Guetta - Little Bad Girl 
(feat. Taio Cruz & Ludacris)

6 kommenttia :