Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

lauantai 24. elokuuta 2013

Vali vali, seli seli

Mul on nälkä. Tänään en oo ko haaveillut ruoasta ja nukkunut. Nukkunut niin helvetisti. Oon syönyt aamulla vähän raejuustoa ja kaks leipää. Enää ei oo voitakaan leivän päälle, yyh. Näin untakin vain kaupassakäynnistä. Siitä, miten keräilin lähes kaikkea mahdollista mistä pidän ostoskärryihini. Ja kun tietää ettei oo mitään mitä syödä... Oon sen takia yrittänyt nukkua mahdollisimman paljon - ja toisaalta on väsyttänytkin. Kaiken lisäksi Eetu oli sillä aikaa ko nukuin ni kiskonut salmaria (voi huoh), joten se ei voi lähteä heittämään mua edes milleen huoltsikalle. Ja joo, nukuin tietenkin autuaasti kauppojen aukiolon ohi sillä välin kun Eetu oli kaverin kanssa. Tää päivä ei oo menny putkeen, ei.

Lisäks oon vaan stressannu kun laitettiin kysely yhestä kämpästä ja se nainen ei oo vastannut. Haluisin tietää ees onko se kämppä jo mennyt vai onko meillä tsäänssejä.

Mä en keksi mitään muuta mistä kertoisin. On tapahtunut asioita, kyllä, mut. En vain jaksa ajatella niitä. Haluan vain levätä, levätä ja levätä. Vituttaa. Ahdistaa. Sitä samaa paskaa jatkuvasti. Oon haaveillut yliannostuksesta, teho-osastosta, kuolemasta. Mut on ikuinen epäonnistuja, ei sille mitään voi.

Anteeksi.


np: Placebo - Something Rotten

2 kommenttia :

  1. Se on onnistumista, kun et yliannosta tai tee muutakaan itsetuhoista. On helpompaa päättää kaikki kerralla kuin jäädä katsomaan, voisiko asiat vielä parantua. Se on merkki sisukkuudesta. Vaikka susta ehkä tuntuukin siltä, että killut täällä muuten vaan, mä uskon että sä sisimmässäsi haluat vielä taistella sun elämän puolesta. Ja se jos mikä on hienoa. Ettet luovu kaikesta noin vain! Pysy vahvana. Tai aina ei voi olla vahva, mut kuitenki. Halaus. ♥

    VastaaPoista
  2. Hei, et sä ole epäonnistuja! Jos olisit, niin et olisi siinä enää. :) möh, tosin mulla vähän samat haaveet, mutta onhan se vahvuuta, ettei ole (taas) lähtenyt niitä toteuttamaan.

    VastaaPoista