Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

tiistai 3. syyskuuta 2013

Aren't we a perfect mess

Ympärilläni tapahtuu paljon asioita, eikä niin hyviä tai mukavia. En voi vielä puhua niistä, sillä mikään ei ole varmaa, ehkä huomenna? On paljon pelkoa, paljon kuoleman läsnäoloa. Paljon epämääräistä sekavuutta ja huolta. Oon lopussa, en jaksa enää, ja tää kaikki tapahtuu mun ympärilläni, ei mulle. Paitsi huoli. Ja samalla se tapahtuu myös mulle, mut mun on oltava voimakkaampi, mä en voi sortua nyt vaikka mä haluaisin vain kadota. Nyt mulle ei vain anneta sitä vaihtoehtoa. Ja silti pelkään koska napsahtaa.

Posti toi lähi-Ärrälle kolme kirjaa. Odotetuimpana Haruki Murakamin 1Q84 osat 1&2, sekä pari kirjaa, jotka jouduin ostamaan uudestaan, sillä ne jäivät Annulle tämän poistuttua tästä maailmasta, kun en kehdannut mennä omaisuuttani vaatimaan surun murtamilta sukulaisilta. Ne olivat kuitenkin sellaiset kirjat, jotka haluan kirjahyllyyni.

En päässyt tänään aloittamaan siinä dkt-ryhmässä. Tuon ensimmäisessä kappaleessa mainitun takia. Kerron tosiaan lisää kun tiedän enemmän, siitä on turha kysellä vielä. Harmitti suuresti, mutta toisaalta olin myös niin väsynyt, etten olisi jaksanut raahautua ryhmään. Huomenna uudestaan hoitajan kanssa keskustelu, maanantaina kävin viimeksi. Huomenna pitäis myös käydä Eetun kanssa Kelassa, mut en tiedä mitä siinä käy. Kaikki menee luultavasti vituiks. Positiivista, eiks?


En tiedä. Emmi oli laittanut postissa Hanskin syntymätodistuksen, kauniin piirroksen (♥) ja riipparin rotille. Näen Nooraa torstaina, se on hyvä. Kaipaan ystävää, heillä ei vain ole sanoja nyt. Ei ole mullakaan, ei sillä. I'm just waiting for the future to swallow me whole. Kai mä selviin, ne sanoo et oon selvinny tähänkin asti ni selviin kyllä vähän aikaa vieläkin. Toivottavasti se on "vähän aikaa", koska mä en jaksa enää kauaa - taas, ja edelleen, tuntuu siltä. Aina vain siltä.

np: From First to Last - I Once Was Lost But Now Am Profound

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti