Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

torstai 26. syyskuuta 2013

(CD-)mania continues?


Tos puolet siitä hyllystä joka Milkalta hankittiin. Samoin überhiAnot Coca-Cola -laatikot ♥ Taustalla rottahäkki ja tuoli jonka edessä on siis mun datauspiste. Eetun datauspiste on mua vastapäätä. Laskeskeltiin et on meillä joku parisataa CD:tä? On se ihan jeeshyvin. Mun CD:t siis oikealla, Eetun tuol ylävasemmalle.

Eilen oli mun ja Eetun 3v. päivä ♥ Käytiin Oton rahoilla ja kanssa syömässä Amarillossa ja illalla pelattiin Oton ja Jaakon kans Arkham Horroria. Osattiin jopa (kai) ja voitettiin Cthulhu ennen ko se ehti tulla repimään meitä kappaleiksi! :3 Ilta huipentui about tunnin mittaiseen jalkahoitoon - siis mulle! Ah ♥ Rotat juos samalla vapaana ja Seppohan ois mielellään maistellut omenantuoksuista jalkakylpyä! Ja tällä kertaa Taneli "katosi" - löytyi lopulta uinumasta mun kitaravahvistimen takaa. Awww.

Josta puheenollen; soitin taas vähän kitaraa. Siis vähän. Eli oikeastaan en oo vieläkään soittanut kunnolla ko sillon joskus viitisen vuotta sitten. Jolloin osasin vähän jotain. Joten. Voitte vaan kuvitella kuin paska olen nyt :D

Ei täs kai muuta, oon ollu menossa ja meiningissä ja tolleen en oo edes ehtinyt ajatella fiiliksiä. Tai no, tyytyväinen oon ollu tähän et olohuone on vähän siistimpi ko ennen. Ja ei datailla enää keittiössä. Alkaa taas vähän tuntua kodilta? Viel on PALJON tehtävää mutta. Pienestä se kai lähtee.

Huomenna ilmestyy Ylpön ja Ihmisten uusin, en oo uskaltanut kuunnella ees niitä biisejä jotka on jo päässeet radiosoittoon yms. Jännityksellä siis kun pääsee hakemaan omansa Äxästä. Ja huomenna myös porukoille; kun Eetu lähtee Kotkaan. Mut joo. Oon kuunnellu Maya Jane Colesia ihan intopiukeena, tää sopii jotenkin syysiltoihin. Ja odotan tulevaa. Jos rahat ei oo liian tiukilla niin ehkä matkustamme Sivoskalle 10.10. Eetun kanssa - käydään samalla Ikeassa ja tolleen. Sitten juuri saamamme tiedon mukaan oon tervetullut Sonjan luo Halloweenia juhlimaan marraskuun eka, jos vaan saan rahaa porukoilta tähän. Ja sit 8.11. VIHDOIN Nooralle ♥

Eli nyt. Jatkan täällä. Dataamista. Hyvää illanjatkoa muruset siel ♥!

np: Maya Jane Coles - Stranger

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti